Noutati
Acasa » Telefoane » Motive pentru care Samsung Galaxy S6 Egde nu rezista incarcat

Motive pentru care Samsung Galaxy S6 Egde nu rezista incarcat

Share Button

Nu cred ca mai este pentru nimeni un secret faptul ca smartphone-urile in ciuda faptului ca sunt foarte performante, au o mare problema, si anume faptul ca nu rezista prea mult timp incarcate.

Indiferent ca vine vorba despre dispozitive ale celor mai apreciati producatori de pe piata, sau ca discutam despre modele ale unor producatori nu foarte renumiti, problema este aceiasi: bateria se descarca foarte rapid.

Chiar si in cazul terminalelor Samsung Galaxy S6 Edge intalnim aceasta problema, si am luat drept exemplu acest model, pentru ca vine de la cel mai renumit producator de pe piata, si in comparatie cu modelele mai noi din aceasta gama, acest model are si un pret atractiv, dar si specificatii tehnice pe masura.

Ei bine, dupa cum spuneam, chiar si terminalele Samsung Galaxy S6 Edge pot intampina aceasta problema, iar pentru ca situatia neplacuta sa fie rezolvata, este nevoie de o inlocuire acumulator Samsung S6 Edge.

Pana ca telefoanele sa ajunga pe mana specialistilor de la un service gsm specializat in reparatii Samsung, pentru o asemenea reparatie, utilizatorii ar trebui sa cunoasca anumite detalii care pot influenta descarcarea bateriei.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca aplicatiile sunt mari consumatoare de energie, asa ca trebuie lasata deschisa doar aplicatia pe care utilizatorul o foloseste in momentul de fata, iar toate celelalte trebuiesc inchise.

Mai trebuie iarasi mentionat si faptul ca functiile terminalului precum Wifi, Bluetooth sau datele mobile sunt si ele mari consumatoare de energie. Pentru ca bateria telefonului sa nu se descarce foarte rapid, aceste aplicatii ar trebui sa fie dezactivate de fiecare data cand utilizatorul nu le foloseste.

Un alt motiv care poate sa cauzeze descarcarea mai rapida a bateriei telefonului este functia GPS a telefonului. Foarte multi utilizatori isi lasa aceasta functie activa, iar aceasta in mod evident va consuma resurse de energie.

Luminozitatea foarte puternica a display-ului poate sa fie iarasi un alt motiv intemeiat datorita caruia ecranul telefonului se descarca foarte rapid, asa ca utilizatorii ar trebui sa tina cont si de acest aspect, si sa isi seteze un nivel minim de luminozitate. In acest fel, vor putea sa economiseasca energie.

Un alt motiv pentru care atat bateria terminalelor Samsung Galaxy S6 Edge, cat si bateriile altor telefoane se pot descarca foarte rapid, datorita schimbarilor bruste de temperatura. De exemplu atunci cand afara este foarte frig, iar utilizatorul iese din casa cu telefonul si merge afara, iar dupa un anumit timp revine cu el in casa la caldura, bateria telefonului poate scadea brusc cu cateva procente.

Ei bine, utilizatorii mai trebuie sa cunoasca si faptul ca terminalele lor Samsung Galaxy S6 Edge dispun de o functie de economisire energie, care trebuie pastrata active tot timpul, pentru a se face economie de energie.

In cazul in care utilizatorii incearca toate aceste modalitati pentru a nu lasa bateria terminalului Samsung Galaxy S6 Edge sa se descarce rapid, insa terminalul tot nu rezista prea mult timp incarcat, atunci este evident faptul ca este nevoie de o inlocuire baterie, intr-un service gsm Samsung.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*