Noutati
Acasa » Alte chestii » Pro si contra carcaselor pentru telefon
Pro si contra carcaselor pentru telefon

Pro si contra carcaselor pentru telefon

Share Button

In conformitate cu cele mai recente studii privind siguranta telefoanelor mobile, a rezultat ca aproape jumatate din posesorii de smartphone au avut telefonul furat, pierdut sau deteriorat.

Printre cei care au avut telefoane smartphone cu defectiuni, 37% s-au ales doar cu zgarieturi, 29% au varsat lichide pe suprafata telefonului, alti 29% l-au scapat pe scari si chiar un minunat procent de 20% au declarat ca si-au scapat smartphone-ul in closet.

Daca ai nesansa unui astfel de incident ca posesor de iPhone, este posibil ca, apeland la un centru de reparatii iPhone Bucuresti pe Servicegsm.ro, sa iti recuperezi, in cele din urma, telefonul.

Date fiind aceste procente furnizate de T-Mobile, este evident de ce o carcasa pentru un telefon este eficienta. Cu atat mai mult, daca vorbim de telefoane iPhone pentru care investitia de cumparare nu este chiar accesibila unui buget mediu, carcasa devine obligatorie.

Alti utilizatori sunt de parare ca o carcasa nu-ti poate salva telefonul de la o deteriorare puternica, deci ar fi inutila achizitionarea unui astfel de accesoriu. Pentru o avariere severa a dispozitivului, indicata ar fi o vizita la un centru de reparatii iPhone Bucuresti, unde personalul calificat ar putea salva ceea ce nu a reusit o carcasa.

De asemenea, carcasele adauga volum suplimentar telefonului si ascund detaliile de design proprii dispozitivului. Daca un utilizator iPhone nu este atent, o carcasa ar putea chiar, ironic, sa-i deterioreze telefonul. Praful se poate infiltra intre carcasa si telefon si poate zgaria finisajul telefonului.

Carcasele pentru smartphone ce pot oferi cea mai mare protectie sunt relativ scumpe si specifice unui anumit model de telefon, lipsindu-le, deci, caracterul versatil. Intr-un final, carcasele pentru smartphone pot interfera cu activitatea de docare.

Devine frustranta scoaterea telefonului din carcasa de fiecare data cand acesta trebuie plasat in masina sau conectat la un sistem home stereo.  De asemenea, ar mai fi problema supraincalzirii dispozitivului, care ar fi potentata in cazul in care iPhone-ul este inchis intr-o carcasa.

Pe de alta parte, exista o serie intreaga de motive pentru care o carcasa ar prinde bine. Daca este asigurata curatarea de praf a telefonului pentru ca acesta sa nu se infiltreze intre telefonsi carcasa, cea din urma ar putea fi o solutie buna pentru protejarea dispozitivului de zgarieturi. Totodata, o carcasa poate oferi protejarea necesara a telefonului in cazul scaparii pe o suprafata dura.

Chiar daca aspectul carcaselor are un minus la categoria eleganta, factorul de protectie este cel care primeaza. Contactul telefonului cu pamantul poate ca nu rezulta la defectiuni vizibile, dar trebuie stiut faptul ca lentila camerei unui smartphone se poate sparge foarte usor daca nu este asigurata de carcasa.

De asemenea, data fiind finisarea telefoanelor smartphone cu straturi foarte fine, o carcasa ar putea permite o prindere sigura, fara ca dispozitivul sa fie supus alunecarilor si caderilor pe podea.

Unele carcase vin si cu invelis de protectie impotriva apei, dar chiar si o carcasa obisnuita ar trebui sa acorde cateva secunde utilizatorului de a-si scoate telefonul dintr-o balta de bere de pilda.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*