Noutati
Acasa » Alte chestii » Accesorii pentru completarea piscinei exterioare

Accesorii pentru completarea piscinei exterioare

Share Button

Există mulți factori de luat în considerare atunci când proiectați o piscină în aer liber. Ce material ar trebui folosit pentru construcție? Cum se vor încadra în peisaj pavajul și finisajul? Piscina va fi folosită în primul rând pentru înot, sau și pentru evenimente sociale? Indiferent de preferinţe, finalizarea construcţiei este doar primul pas către crearea unei piscine de lux primitoare. În acest articol prezentăm o varietate de accesorii care vor îmbunătăţi semnificativ aspectul piscinei dvs.

Plante și vegetație

Izolarea piscinei de factori externi, în special de vânt, este o preocupare principală atunci când proiectați o piscină în aer liber. Una dintre modalitățile de a face acest lucru este construirea unui gard în jurul perimetrului piscinei. O opțiune şi mai bună este delimitarea piscinei cu plante, care sunt infinit mai plăcute ochiului, aducând culoare și vitalitate zonei piscinei. Evitați să alegeți plante care lasă frunze, deoarece acestea vor ajunge în piscină, și nu uitați să plantați la cel puțin 6 metri distanță de piscină pentru a evita ca resturile de plante să cadă în apă.

Sisteme automate de acoperire

Fie din motive de confort sau de siguranță, cea mai recentă generație de sisteme automate de acoperire a piscinei sunt ideale pentru piscinele exterioare. Cu o simplă apăsare pe un buton, capacul este activat. Capacul pentru piscină ajută la menținerea apei în stare impecabilă până la următoarea utilizare și este o măsură excelentă de siguranță pentru familiile cu copii mici sau animale de companie. O acoperire automată este, de asemenea, benefică atunci când vreţi să pregătiţi piscina pentru iarnă, la sfârșitul sezonului de înot.

Zonă umbrită pentru relaxare

Dacă găzduiţi o petrecere la piscină, este plăcut să aveţi o terasă umbrită unde oamenii se pot delecta cu băuturi răcoritoare. Sau puteți construi un foișor fermecător în aer liber, dotat cu un baldachin pentru umbră. O astfel de structură poate fi folosită şi ca vestiar și poate găzdui echipamentul instalației piscinei.

Iluminat

A avea o piscină în aer liber bine iluminată este important din motive de siguranță, dar poate, de asemenea, transforma dramatic atmosfera piscinei. În special dacă doriți să folosiți zona piscinei pentru a găzdui evenimente sociale, iluminatul potrivit peisajului vă poate transforma piscina într-un tărâm magic pe timp de noapte. În timp ce proiectoarele sunt eficiente în scopuri funcționale, iluminatul cu LED-uri este de preferat dacă doriți să creați atmosferă. Pentru a vă atrage oaspeții, vă recomandăm să vă poziționați luminile LED astfel încât să ilumineze copacii și căile de acces din jur. Iluminarea subacvatică cu LED pentru piscină oferă apei o strălucire eterică în timpul serii.

Hammam-uri

Un hamam este o baie de aburi marocană care seamănă foarte mult cu băile din Turcia. În timp ce hamam-urile joacă un rol esențial în cultura marocană ca loc pentru socializare, precum și pentru curățarea corpului, hamam-urile occidentale sunt acum instalate ca un plus de lux pentru piscine.

Aşadar există numeroase opţiuni pentru a îmbunătăţi aspectul piscinei şi atmosfera din jurul acesteia. Dacă vi se pare dificil să alegeţi, cel mai bine este să apelaţi la specialişti, adică la firme care oferă servicii de design şi amenajare pentru piscine. Dacă încă nu aveţi o piscină dar vă doriţi una, atunci aveţi nevoie de serviciile unei firme specializate în constructie piscina beton, care, cu siguranţă, vă vor putea consilia şi în privinţa amenajării spaţiului din jur.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*