Noutati
Acasa » Telefoane » Profesionalismul service-urilor pentru iPhone – cuvant de ordine
Profesionalismul service-urilor pentru iPhone – cuvant de ordine

Profesionalismul service-urilor pentru iPhone – cuvant de ordine

Share Button

iPhone reprezinta un brand de renume la nivel mondial, fiind practic cel mai apreciat dispozitiv gsm. Dar oricat de rezistent ar fi acest dispozitiv, tot vor aparea probleme ale acestuia.

Cele mai multe tin de reparatii la partea de hardware, dar exista si reparatii la partea de software. Service-urile iPhone ofera cele mai bune servicii de pe piata clientilor, de la componente originale pana la reparatia telefonului prin intermediul unui curierat rapid.

Una din defectiunile cele mai des intalnite care apare la iPhone este reprezentata de fisurarea geamului de sticla a display-ului, iar inlocuirea acestuia necesita o pregatire suplimentara si experienta care poate fi dobandita doar prin foarte multa practica.

Service iPhone schimba, monteaza, inlocuieste geamul de sticla de la display. Cand ne cumparam un telefon de genul iPhone suntem foarte bucurosi, inchipuindu-ne ca acestuia nu i se poate intampla nimic fiind rezistent la orice probleme. Insa ce ne facem cand asupra display-ului intervin anumite socuri de tip mecanic si acestea se sparg?

Daca smartphone-ul a cazut pe o suprafata dura, sau pur si simplu l-ati lovit facand sticla afisajului sa se fisureze, nu trebuie sa va faceti foarte mari probleme, pentru ca un specialist dintr-un service gsm stie ce are de facut.

De regula, atunci cand sticla de la iPhone se sparge nu este o regula ca tot ansamblul telefonului (lcd + touch) sa fie defectat. Acesta din urma poate afisa culorile corect, iar digitizerul va raspunde la comenzile tactile.

In acest caz, geamul crapat trebuie indepartat cu mare atentie de pe touchscreen, ca apoi sa fie schimbat cu un geam iPhone original compatibil cu unul din modelele 5, 5s, SE, 6, 6s, sau 6s Plus. Aceste piese iPhone originale le puteti gasi la preturi accesibile pe diverse site-uri de specialitate sau in magazine gsm.

Nu este recomandat sa incercati schimbarea sticlei sau a geamului la telefoanele iPhone, deoarece se pot defecta si alte componente cum ar fi display-ul sau chiar carcasa, iar toate acestea se pot intampla datorita lipsei de experienta si totodata a instrumentelor necesare montajului, acestea regasindu-se in service-uri gsm de specialitate.

Cele mai multe service-uri din capitala ofera o gama larga de reparatii iPhone Bucuresti asupra acestui brand de telefonie mobila. Schimbarea display-ului este una dintre acestea. Cele mai multe reparatii tin de partea de hardware, existand si probleme legate de aplicatiile existente.

Schimbarea carcasei de iPhone este destul de des intalnita, deoarece cele mai multe socuri produc deteriorarea acesteia. Numeroase alte piese sunt schimbate pe parcursul utilizarii unui iPhone. Bateria acestuia este destul de rezistenta, dar trebuie luat in calcul ca de cele mai multe ori incarcarea se face incomplet si duce automat la descarcarea foarte rapida a bateriei.

Service iPhone intalneste si diverse alte probleme, de la reparatii ale conectorilor de incarcare microusb si mini usb, pana la inlocuiri de touch-uri. Echipele gsm sunt bine pregatite, avand o experienta foarte mare, atat in reparatii hardware, cat si software. Apelati cu incredere la aceste service-uri, unde profesionismul este cuvantul de ordine.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*