Noutati
Acasa » Stiri » T-Mobile Galaxy S Blaze Q: un nou smartphone Android

T-Mobile Galaxy S Blaze Q: un nou smartphone Android

Share Button

Se pare ca in curand vom avea parte de un nou smartphone Android, este vorba despre T-Mobile Galaxy S Blaze Q care va dispune de o tastatura QWERTY .Numele este unul ridicol, deoarece T-Mobile Samsung Galaxy S Blaze Q este cam lung si cred ca unul mai scurt era mai bine venit.

Din surse inca necunoscute se pare ca noul telefon pe Android va fi lansat destul de recent, adica pe 15 august, totusi, este cam putin probabil sa fie lansat pana atunci.

Noul smartphone se pare ca va dispune de un ecran HD de 720p de dimensiuni inca necunoscute (probabil 4.0 inch) si clasicul 1,5 GHz cu un procesor Snapdragon S4 dual core puternic ca la Galaxy S3. Acesta dispune de 1GB de RAM, 16GB memorie interna, si Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Acesta va dispune de o tastatura QWERTY cu un slide foarte usor de glista. Momentan inca nu sunt alte detalii, dar fiind de clasa medie este cel mai probabil ca va oferi o camera de 5 megapixeli. Telefonul Android pare sa fie un smartphone de clasa medie si nu cred ca va fi foarte scump. Va vom tine la curent cu alte detalii cand le vom cunoaste.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*