Noutati
Acasa » Stiri » Telefoane Samsung care vor obtine Android 4.1 la actualizare

Telefoane Samsung care vor obtine Android 4.1 la actualizare

Share Button

Producatorul coreean de telefoane Android, Samsung, inca nu a scos nici o vorba despre ce telefoane vor primi Android 4.1 Jelly Bean la actualizare. Pana in momentul de fata, nu s-a spus nimic oficial despre actualizari dar cu siguranta vor fi anumite telefoane Android care o sa poata dispune de Android 4.1.

Oricum, expertii si analistii spun ca in cele din urma, mai multe telefoane Android vor putea fi actualizate la ultima versiune de Android, Android 4.1 Jelly Bean. De asemenea, Android 4.1 Jelly Bean ar putea deveni una din armele celor de la Samsung pentru a incerca sa invinga lupta cu viitorul Iphone 5 de la Apple.

Telefoanele celor de la Samsung care vor putea primi Android 4.1 sunt:
– Samsung Galaxy S3: La GS3 analistii spun ca nu e o prea mare problema daca va primi update-ul pentru Android 4.1 ci doar cand il va primi, deoarece este ultimul tip de telefon lansat de cei de la Samsung si ar trebui sa aiba si ultima versiune de Android

– Samsung Galaxy S2: Samsung Galaxy S2, a venit la inceput din fabrica cu Android 2.3 Gingerbread, iar apoi s-a reusit sa se faca actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich, iar expertii spun ca intre versiuena 4.0 si 4.1 nu e prea mare diferenta, iar ei pe asta mizeaza ca va reusi sa ruleze Android 4.1 Jelly Bean

– Samsung Galaxy Note: Acest model de telefon, este un telefon ce face parte din cele premium din gama Samsung deci este aproape imposibil sa ramana doar la Android 4.0 ICS. Analistii spun ca daca Samsung Galaxy S2 va fi actualizat la versiunea 4.1 cu siguranta si Galaxy Note va fi la fel.

– Samsung Galaxy Nexus: Android 4.1 a rulat prima oara in data de 11 iulie pe Galaxy Nexus HSPA+ deci este o mare probabilitate ca si Galaxy Nexus sa primeasca actualizarea pentru versiunea 4.1 Jelly Bean.

– Samsung Nexus S: Samsung Nexus S, a fost si prezentat cum va arata cu Android 4.1 Jelly Bean pe el, deci e clar ca se vor face modificari si teste pentru ca acesta sa il poata rula sigur si fara probleme. Cei de la Samsung inca nu au confirmat nimic, insa, un lucru e sigur, Nexus S va dispune de actualizarea la Android 4.1 Jelly Bean.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*