Noutati
Acasa » Telefoane » 3 beneficii ale utilizarii unui geam protector pentru telefonul mobil

3 beneficii ale utilizarii unui geam protector pentru telefonul mobil

Share Button

Telefonul mobil fiind o investitie financiara destul de mare pentru mulți proprietari, este importanta protejarea valorii acestuia print toate mijloacele posibile. Deoarece ecranul este una dintre partile cele mai vulnerabile, acesta ar trebui in primul rand protejat impotriva zgarieturilor, prafului, efectului de orbire, si razelor UV cat mai mult posibil. O modalitate de a face acest lucru este prin utilizarea unui geam protector.

Exista numeroase beneficii ale utilizarii unui geam protector, dintre care unele mai putin cunoscute ca si intimitatea crescuta, proprietati anti-orbire, si de prevenire a abraziunilor, iar in urmatoarele randuri va propunem șapte astfel de beneficii ale geamuilor protectoare in general si ale geamurilor Samsung Galaxy.

1. Geamurile de protectie cresc gradul de intimitate

Acestea ofer utilizatorilor de telefoane mobile o modalitate de a-si pastra datele “ascunse” de ochii indiscreti. Prin utilizarea unui geam protector cu astfel de proprietati, informatiile sunt vizibile doar pentru persoana care se afla in fata ecranului, privindu-l direct.

Cand telefonul este inclinat la un anumit unghi, insa, conținutul ecranului devine mascat, pastrand datele electronice confidentiale si blocand accesul altor priviri decat cele ale utilizatorului. Geamurile de acest tip sunt perfecte pentru oamenii de afaceri care nu doresc ca altcineva sa vada informatii confidentiale sau pentru oricine este constient de intimitatea personala.

2. Geamurile de protectie reduc efectul de orbire

Geamurile de protective anti- stralucire reduc acest efect la nivelul ecranului LCD, prin utilizarea acoperirii cu un strat mat si mijloacelor de a reduce consistenta imagini reflectate, actionand ca o bariera impotriva luminii reflectate de pe suprafata ecranului. Acesta face ca ochii utilizatorului sa fie mai putin tensionati (prin urmare, mai putin obositi) fara a fi nevoie sa priviti chioras din cauza stralucirii.

Geamurile anti-orbire, imbunatatesc de asemenea vizibilitatea ecranului prin reducerea reflectiei. Acest lucru permite consumatorilor sa-si utilizeze dispozitivele mai confortabil reducand tensiunea la nivelul ochilor. Orice utilizator care va folosi telefonul in aer liber sau in locuri luminoase ar trebui sa ia in considerare achizitionarea unui geam de protectie ce reduce efectul de orbire.

3. Geamurile de protectie impotriva amprentelor

Acestea sunt aciperite cu un strat lipofobic care respinge uleiurile pielii si ajuta la prevenirea aparitiei si fixarii amprentelor digitale si a petelor, facand amprentele de pe ecran aproape invizibile din toate unghiurile. Cu ajutorul unui geam protector impotriva amprente digitale, utilizatorii de telefon mobil isi pot pastra ecranele curate, avand un aspect ca nou, in orice moment, fara a fi nevoie sa le curete constant.

La randul lui, aceasta va reduce necesitatea de a utiliza agenti de curatare duri ce pot afecta suprafata ecranului si stratul lucios. Utilizatori care ating constant suprafata ecranului, fie pentru a naviga pe web sau pentru mesaje, ar trebui sa ia în considerare achiziționarea unui geam protector impotriva amprentelor.

Consideratii la achizitionarea unui geam protector

Atunci cand achizitioneaza un geam protector pentru telefon mobil, atat geamuri Samsung Galaxy cat si penru alte tipuri detelefoane, consumatorii ar trebui sa ia in considerare ce tip de protectie li se potriveste cel mai bine. In timp ce unii folosesc telefonul, in primul rand pentru afaceri si necesita un nivel suplimentar de intimitate, altii pot avea nevoie doar de un geam care sa le protejeze telefonul impotriva zgarieturilor.

Calitatea unui geam protector joaca un rol important in alegerea corecta a acestuia, pentru a se potrivi nevoilor cumparatorului, deoarece un geam de inalta calitate poate creste considerabil durata de viata a unui dispozitiv si in plus le puteti comanda direct on line, beneficiind de cele mai bune servicii. Totul se rezuma dor la un singur click, .ai ales daca doriti un geam Samsung Galaxy: Accesoriigsm.ro.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*