Noutati
Acasa » Telefoane » Avantaje si dezavantaje iPhone
Avantaje si dezavantaje iPhone

Avantaje si dezavantaje iPhone

Share Button

Cele mai multe dintre persoanele care se afla in cautarea unui smartphone aleg sa isi indrepte atentia spre dispozitive scoase pe piata de catre producatori importanti precum Apple.

Este si normal acest lucru in conditiile in care terminalele iPhone dispun de specificatii tehnice cu mult peste medie.

Incepand de la camera foto care face poze impresionante atat cea frontala cat si cea principala, si pana la procesor, memorie interna sau alte specificatii, modelele iPhone sunt de invidiat. Acesta este si principalul motiv pentru care terminalele iPhone au preturi atat de piperate.

Designul terminalelor iPhone reprezinta un alt mare avantaj al acestor telefoane. Cu siguranta cei care isi doresc un telefon care din punct de vedere al designului sa arate perfect, isi vor indrepta atentia spre un model iPhone.

Despre terminalele cu Android stim cu totii ca se aseamana intre ele, deci oarecum sunt banale, insa atunci cand discutam despre terminalele iPhone care vin cu sistemul de operare iOS trebuie sa precizam ca sunt diferite. Acesta este un alt avantaj foarte mare pe care il au terminalele iPhone.

Daca stam sa cautam bine, putem sa gasim zeci de motive pentru care putem spune ca in absolut orice moment se merita achizitionarea unui smartphone de la Apple.

Trebuie precizat insa ca exista si cateva motive care te pot determina sa renunti la ideea de a cumpara un terminal iPhone, iar un prim astfel de motiv este pretul. Stim cu totii ca terminalele iPhone au preturi piperate, asa ca te poti orienta cu incredere si spre un alt model de pe piata.

Apoi, te poti gandi deasemenea ca daca pretul terminalelor iPhone este mare, la fel de mare va fi si pretul accesoriilor iPhone, si la fel de mare va fi si pretul unei eventuale reparatii iPhone.

Pentru a nu trece printr-o astfel de situatie neplacuta, ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre un geam de protectie iPhone, iar astfel vei elimina o mare eventuala posibilitate de defectiune. De regula se sparg display-urile terminalelor iPhone, insa daca il vei echipa cu un geam de protectie pentru ecran, vei scapa mai mult ca sigur de aceasta problema.

Apoi, trebuie sa iti cumperi pentru dispozitiv si o husa de protectie. Poti sa gasesti o multime de modele de huse iPhone pe piata, asa ca poti alege ceea ce iti place.

Poti opta pentru modelul tau iPhone chiar si pentru o husa cu acumulator iPhone, ceea ce cu siguranta pentru tine reprezinta un avantaj, pentru ca vei avea atat o husa care sa iti protejeze telefonul, cat si o baterie externa care sa mareasca perioada de functionare a telefonului.

Asadar, daca stai sa cauti, poti sa gasesti atat avantaje cat si dezavantaje pentru dispozitivele iPhone, la fel ca si pentru toate telefoanele existente pe piata. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai la cunostinta este acela ca daca iti alegi un astfel de model de la Apple, trebuie sa ai mare grija de el, pentru a evita orice vizita in service.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*