Noutati
Acasa » Telefoane » Avantajele oferite de Samsung in raport cu iPhone
Avantajele oferite de Samsung in raport cu iPhone

Avantajele oferite de Samsung in raport cu iPhone

Share Button

Exista mai multe avantaje de care ar trebui sa profite persoanele interesate sa isi cumpere un Samsung si acestea sunt prezentate de service GSM Bucuresti.

Un singur gest de apelat

Cand primiti SMS-uri de la un prieten, pierdeti adesea timpul pentru gasirea numarului dvs. daca preferati sa apelati mai degraba decat sa scrieti un raspuns. Noul smartphone Samsung apeleaza automat numarul expeditorului SMS-ului de indata ce dispozitivul este amplasat langa ureche.

2 / Notificare imbunatatita a mesajului

Un apel ratat, un SMS care nu a fost inca citit? O notificare grafica simpla sub forma unei pictograme “mesaj” nu este suficienta pentru a fi notificata la timp. Noul Galaxy incorporeaza o forma de avertizare mai eficienta: luati telefonul doar pentru a va simti vibratiile.

3 / Redare in sus

Urmariti un film pe Galaxy sau vizitati Google pentru a afla despre cariera regizorului? Redarea prin redirectionare reduce dimensiunea ecranului in care filmul este afisat pentru a accesa ecranul de baza, unde puteti incepe cautarea Google (sau alegeti o alta activitate: consultati persoanele de contact , scrie un SMS …).

4 / Buddy Photo Share

Cand fotografim un prieten sau un edificiu, de multe ori dorim sa-i trimitem cliseul, dar aceasta sarcina poate fi laborioasa. Nu cu noul Galaxy care recunoaste fata si arata suprapus pe placa numele prietenului (e) in cauza, cu urmatorul mesaj: „? Vrei sa trimiti aceasta fotografie Martin“ Un clic este suficient pentru a declansa expedierea.

6 / Incarcatorul fara fir

Acest dispozitiv este disponibil ca optiune, dar va fi foarte convenabil, deoarece va fi suficient pentru a pune pe Galaxi S3 pentru ca acesta sa se reincarce automat.

8 / Recunoasterea cuvintelor

“Condu-ma la urmatoarea statie de benzina”, ​​”spune-mi care este vremea acum” … Nu am putut incerca acest sistem de recunoastere vocala, asa ca nu am putut compara cu Siri, sistemul Apple. Dar daca isi respecta promisiunile, ar trebui sa popularizeze conceptul de recunoastere vocala.

Deocamdata, modelul Galaxy S3 este cu un pas inaintea iPhone 4S, avand in vedere performanta pur tehnica (in special procesorul quad-core). Setul de caracteristici nu este coplesitor, dar probabil suma acestor imbunatatiri mici de la un capat la altul va spori foarte mult experienta zilnica a utilizatorului.

In orice caz, ar fi surprinzator faptul ca viitorul iPhone 5 nu poate depasi imbunatatirile propuse de Samsung Galaxy S3.

Galaxy S8 si S8 Plus raman in top, chiar si la cateva luni dupa lansarea lor.

Samsung a devenit unul dintre gigantii de necontestat al smartphone-ului de la inceputul gamei Galaxy S. Proiectat pe aceeasi baza ca S7, noua versiune – si sa fratele mai mare S8 Plus – te duce in viitor cu noul sau design. Adaugati la Galaxy Note 8 si stiloul sau, iar apoi veti tine un trio perfect in mainile voastre.

Samsung Galaxy S8 si 8 Plus: elementele de baza

Din punct de vedere vizual, nimic nu diferentiaza cele doua telefoane. S8 + este mai mare, asta e tot: 6,8 inci in loc de 5,8 inci pentru fratele mai mic. De asemenea, bateria este diferita, dar este departe de a fi semnificativa: 3500 mAh pentru S8 Plus, fata de 3000 pentru S8. Revenind un an inapoi, Galaxy S7 Edge a fost mai bun decat S8 Plus – doar 100 mAh, bine – si S7 a propus aceeasi putere ca si S8.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*