Noutati
Acasa » Telefoane » Huse pentru telefoane

Huse pentru telefoane

Share Button

In cele ce urmeaza vom aborda cateva huse pentru telefoane mobile, pentru telefoanele iPhone 6, Samsung Galaxy S5 si Nokia Lumia 625. Pentru telefonul iPhone 6, am gasit husa Lifeproof, o husa tip carcasa, compatibilia doar cu telefonul iPhone 6.

Este construita dintr-un plastic care protejeaza telefonul impotriva stricaciunilor provocate de cazaturi, de zgarieturi si de uzura de zi cu zi. Este construita pentru a oferi protectia impotriva murdariei, zapezii, cazaturilor si apei. Husa este prevazuta cu spatii pentru a facilita accesul utilizatorului la butoanele telefonului si porturile sale fara a fi nevoie sa inlaturati husa (carcasa).

Husa are incorporata o sticla care vine in ajutorul dumneavoastra atunci cand doriti sa faceti fotografii, protejand lentila camerei impotriva luminii soarelui.

De asemenea, husa are incorporata pe interior un strat care ofera protectia telefonului dumneavoastra impotriva zgarieturilor si este practic invizibila. Design-ul husei este astfel proiectat incat sa ofere maximul de siguranta dar in acelasi timp sa nu aiba un aspect neplacut, husa avand o grosime insesizabila.

Pentru telefonul Samsung Galaxy S5 va prezentam husa Genuin Leather Wallet Case. Dupa cum ii indica si numele, husa este tip portofel si este confectionata din piele. Husa este gandita special pentru a va tine telefonul dumneavoastra la loc sigur multumita inchiderii magnetice care va securizeaza telefonul Samsung Galaxy s5.

Husa este proiectata special pentru acest telefon mobil, ceea ce asigura cele mai bune optiuni pentru acesta. In interiorul husei se afla un strat din plastic dur care protejeaza telefonul impotriva cazaturilor si a socurilor provenite de la cazaturi.

Husa, fiind tip portofel, are incorporate patru spatii speciale pentru a va pune la loc sigur cardurile dar si alte documente de marime mai mare, cum ar fi buletinul, sau permisul de conducere. Asadar, puteti sa va lasati portofelul acasa intrucat aceasta husa are doua functii in una, aceea de portofel dar si de husa pentru telefon.

Ultima husa de telefon prezentata aici, husa din seria Jo Jo este o husa universala de tip portofel pentru telefonul Nokia Lumia 625. Husa este fabricata din piele care ofera o protectie totala telefonului dumneavoastra dar si asupra ecranului telefonului dar fara a avea un impact semnificativ asupra grosimii si greutatii telefonului. Husa protejeaza telefonul de zgarieturi, cazaturi pentru ca aceasta acopera telefonul in totalitate.

Fiind creata special pentru telefonul Nokia Lumia 625 se potriveste perfect acestuia. Husa este de tip portofel, ceea ce inseamna ca va protejeaza telefonul in totalitate si va permite sa va puneti la loc sigur carduri sau alte documente importante pentru dumneavoastra.

Husa are o inchizatoare magnetica care va securizeaza telefonul Nokia Lumia 625 inauntrul husei si impiedica alunecarea acestuia sau scaparea acestuia din husa. Husa este confectionata dintr-un material suficient de dur pentru a rezista la orice tip de cadere.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*