Noutati
Acasa » Telefoane » Britanicii folosesc telefonul doar partial
Britanicii folosesc telefonul doar partial

Britanicii folosesc telefonul doar partial

Share Button

Un studiu facut de cei de a iMend care este cel mai important service pentru reparatii telefoane existent in Marea Britanie a facut un raport in care arata ca in jur de 19 milioane de britanici isi folosesc telefaoanele inteligente partial stricate.

Pentru reparatii telefoane Bucuresti va invitam pe Service GSM. Acest studiu a cuprins 2000 de oameni cetateni din Marea Britanie si a relevat ca in jur de 21 de procente dintre ei utilizeaza telefoane care au displayul spart ori crapat, in jur de 16 procente au nevoie si de baterii noi pentru ca cele vechi abia daca mai pot tine cateva ore si peste 10 procente din ei au declarat ca telefoanele lor nu pot sa se incarce asa cum trebuie.

In ciuda tuturor sfaturilor pertinente de cele mai multe ori pe care le primim de la producatori si anume de a ne mentine telefoanele in stare buna de functionare si la parametrii optimi poate sa fie o experienta destul de frustranta pentru utilizatorii de rand care ar trebui sa stea fara telefoane undeva intre 2 si 4 zile.

Mai mult de 40 de procente din cei care au intrat in studiul acesta au spus ca nu pot sta fara telefoan mai mult de 1 zi si ca telefonul le este indispensabil la munca ori in alte activitati ce implica folosirea unui dispozitiv inteligent.

In mod surprinzator 66 de procente dintre cetatenii britanici utilizeaza un telefon stricat partial care are displayul spart ori stricat. Peste 41 dintre ei care au telefonul stricat spun ca nu s-au dus sa il repare pentru ca el inca mai merge si poate fi folosit in activitatile de baza cum ar fi raspunsul la apeluri si initierea apelurilor, scrierea mesajelor text si alte activitati. In plus ei spun ca se tem sa isi duca dispozitivele al reparat pentru ca nu stiu care sunt costurile de reparatie si considera ca ele pot sa fie mari sau foarte mari.

De asemenea, multe persoane implicate in studiul acesta au si perceptia gresita ca toate reparatiile dureaza peste zece zile ceea ce in mod evident n este cazul. Tot ceea ce trebuie sa retineti ca reparatiile comune ale telefoanelor inteligente cum ar fi si schimbarea bateriei sau a displayului costa putin si dureaza foarte putin, in special daca duceti telefonul intr-un service normal si nu la cel oficial pe care il are producatorul telefonului pe care il aveti.

Daca telefonul are displayul spart ori crapat, chiar daca el inca mai functioneaza nu se recomanda sa il utilizati asa, pana nu il reparati pentru simplu fapt ca aceste carapturi pot sa se mareasca, ecranele pot sa se innegreasca si mai mult, sau pur si simplu puteti pierde bucati din sticla.

In aceste ecrane sparte ori crapate se poate intampla sa intre apa si aceasta va ajunge la circuitele telefonului si poate cauza daune mai mari decat simpla schimba r a ecranului. Reparatiile pentru displayuri ori pentru baterii dureaza in jur de cateva zeci de minute si asa veti folosi telefonul chiar in ziua in care l-ati dus in service.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*