Noutati
Acasa » Telefoane » Tu cum ai grija de telefonul tau?
Tu cum ai grija de telefonul tau?

Tu cum ai grija de telefonul tau?

Share Button

Se pare ca in aceste vremuri, nu mai exista persoana care sa nu detina cel putin un telefon mobil inteligent, iar din acest motiv nu cred ca gresesc atunci cand spun ca incetul cu incetul am ajuns sa fim dependenti de aceste dispozitive.

Si daca tot a aparut aceasta dependenta de telefoanele mobile inteligente, cu totii ne dorim in momentul in care ne cumparam un astfel de telefon destept ca acesta sa functioneze la capacitate maxima o perioada de timp indelungata.

Ei bine, ideal ar fi sa iti cumperi un telefon al unuia dintre producatorii de top, pentru ca dispozitivele acestora sunt cele mai performante de pe piata, si din cate se spune sunt si mai rezistente in timp, decat cele ale anumitor producatori mai putin renumiti.

Asadar, daca iti vei alege de exemplu un model de la Samsung, un model iPhone de la Apple sau un model HTC, in mod evident sansele ca telefonul sa se blocheze sau sa se defecteze vor fi mult mai mici decat ar fi daca ai cumpara un model al unei firme noi de pe piata de exemplu.

Ceea ce este foarte important de stiut insa este faptul ca indiferent de marca si modelul de telefon pe care ai ales sa ti-l cumperi, va trebui sa iti echipezi telefonul cu accesoriile de protectie compatibile acesuia.

Din categoria accesoriilor de protectie, fac parte trei produse, si anume folia de protectie, husa, si geamul protector al ecranului. Ei bine, cu siguranta va trebui sa iti cumperi o husa, si unul dintre cele doua accesorii protectoare pentru ecran. Trebuie mentionat faptul ca folia iti va proteja ecranul doar de mizerie si de praf, dar in caz de impact nu poate oferi protectie.

In schimb, geamul de protectie poate sa iti protejeze ecranul atat de praf si de mizerie, cat si in cazul unui impact, ofera protectie display-ului. In acest fel se va sparge sau se va crapa geamul de protectie, insa componenta cea mai importanta, si anume display-ul va scapa fara defectiuni.

Asadar, este mult mai indicat sa iti cumperi un geam de protectie decat o folie protectoare. Pe langa acest geam, este neaparat sa alegi si o husa, pentru ca aceasta iti va proteja in totalitate telefonul.

Atunci cand vrei sa iti alegi husa, poti alege din categoria huse HTC de exemplu, daca ai optat pentru modelul acestui producator, sau pentru huse anume realizate pentru fiecare model de telefon in parte.

Deasemenea, trebuie mentionat faptul ca poti sa gasesti si huse universale ale telefoanelor, astfel ca daca vezi o husa care iti place, si care sa se plieze perfect pe telefonul tau, atunci o vei putea cumpara fara probleme.

In ceea ce priveste preturile acestor accesorii nu prea ai de ce sa iti faci griji, pentru ca nu te vor costa foarte mult, asa ca ti le poti cumpara fara nici o problema. Daca vei sta sa analizezi situatia, vei avea de cheltuit mult mai multi bani pentru o inlocuire de display, decat pentru a cumpara aceste doua accesorii de protectie.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*