Noutati
Acasa » Telefoane » Cand are nevoie touch-ul tabletei Samsung de reparatii?
Cand are nevoie touch-ul tabletei Samsung de reparatii?

Cand are nevoie touch-ul tabletei Samsung de reparatii?

Share Button

Chiar daca pe piata tabletelor la nivel mondial exista o competitie dura, dispozitivele Samsung se mentin in topul acestora. Sa nu uitam despre cine vorbim, despre Samsung, un gigant in domeniul electronicii si telecomunicatiilor si nu numai.

Samsung reprezinta garantia unui lucru foarte bine facut, ceea ce poate face ca cei mai multi clienti sa fie linistiti cand achizitioneaza un produs al companiei coreene. Laptopuri, tablete, smartphone-uri si multe alte dispozitive si gadgeturi sunt foarte cautate pe piata mondiala.

Dintre aceaste dispozitive, tabletele Samsung ocupa un loc aparte in inima multor iubitori ai acetor dispozitive GSM. Calitatea acestora fac ca in timp sa devina si mai indragite si totodata tot mai utilizate. Dar ca orice alta tableta, si cea de la Samsung se poate sparge destul de usor datorita neatentiei utilizatorului. Tableta de care s-a bucurat atat de mult copilul cand a primit-o cadou este inutilizabila. De ce?

A scapat-o pe jos, iar display-ul acesteia s-a spart. Oare nu suna cunoscut? Daca sunteti in aceasta situatie sau chiar dumneavoastra ati spart ecranul tabletei, atunci veti fi interesat sa aflati cum va puteti repara ieftin si rapid tableta, fara a plati pe piese mai mult decat v-a costat dispozitivul in momentul cumpararii.

Succesul avut de marile companii producatoare de dispozitive GSM mobile, dupa introducerea tabletelor a determinat practic o explozie a acestora si bineinteles ca marii producatori au trebuit sa scoata pe piata produse cat mai ieftine pentru a face fata concurentei. Samsung a trebuit sa se adapteze noilor cerinte, cat mai ieftin si totodata cat mai bun.

Practic ce este de facut cand tableta, un Samsung extrem de atragator s-a ales cu display-ul spart din cauza neglijentei dumneavoastra sau a copilului dumneavoastra? Cea mai simpla solutie, dar nu cea mai ieftina este aceea de a o inlocui rapid cu o tableta nou-nouta, care probabil intr-un timp mai scurt sau mai indelungat va avea aceeasi soarta.

Bineinteles ca nu multi utilizatori de tablete Samsung isi doresc acest lucru si vor apela la solutia inlocuirii display-ului intr-un service autorizat Samsung. Aceasta operatiune este oricum mult mai avantajoasa financiar decat prima si nu face altceva decat sa va intareasca si mai mult daca era cazul increderea in dispozitivul Samsung.

Reparatii Samsung ale touch-ului sau display-ului se realizeaza numai de personal profesionist la standarde foarte inalte si cu piese originale sau in unele cazuri cu piese compatibile. In functie de pretentiile clientului si mai ales de buzunarul acestuia componentele afectate sunt inlocuite pentru ca tableta sa fie pe deplin functionala.

Daca spre exemplu clientul opteaza pentru piese compatibile acestea fiind de obicei mai ieftine, acesta este avertizat de catre service.

In concluzie, daca tableta a suferit un accident si are nevoie urgenta de inlocuirea ecranului, nu ezitati sa apelati cat mai repede la un service autorizat de tablete Samsung. Preturile nu sunt foarte mari, astfel ca va veti putea repara tableta la preturi decente, dar la o calitate foarte buna, si va deveni functionala cu investitii destul de mici.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*