Noutati
Acasa » Telefoane » Care sunt cele mai bune jocuri de sah pentru smartphone
Care sunt cele mai bune jocuri de sah pentru smartphone

Care sunt cele mai bune jocuri de sah pentru smartphone

Share Button

Sahul este unul dintre cele mai vechi jocuri de societate, pe care oamenii inca il mai joaca in ziua de astazi. Poti juca o runda relaxanta cu prietenii tai sau chiar poti face parte dintr-o echipa de sah competitiva  si foarte activa. Aspectul cu adevarat minunat al sahului este ca acesta poate fi un joc usor de invatat si greu de stapanit.

Daca esti pasionat de sah, iata cele mai bune aplicatii pentru iOS si Android.

Chess de AI Factory Limited

  • Pret: gratuit / 0,99 USD

Chess de AI Factory Limited este unul dintre cele mai populare jocuri de sah pe smartphone deoarece prezinta toate caracteristicile de baza ale jocului, incluzand, de asemenea, 12 niveluri de dificultate, moduri de joc casual si profesionist, clasamente si chiar salvari in Cloud. Interfata este destul de simpla, existand opt teme principale pentru tabla de sah.

Versiunea gratuita nu are achizitii in aplicatie, dar prezinta numeroase reclame.

Chess Repretoire Trainer

  • Pret: gratuit / 4,99 USD

Chess Repertoire Trainer este o aplicatie de antrenament pentru sah, care te va ajuta sa inveti cele mai bune strategii si cum sa dai MAT la scurt timp dupa deschiderea jocului. Aplicatia iti va urmari miscarile, iar apoi iti va arata punctele slabe ale strategiei abordate. Exista, de asemenea, carduri flash cu deschideri aleatorii de la care poti incepe jocul, suport pentru fisiere PNG, iar aplicatia foloseste celebrul motor de sah Stockfish.

Chess Tactics Pro

  • Pret: gratuit / pana la 8,99 USD

Chess Tactics Pro este diferit fata de majoritatea aplicatiilor de sah din aceasta lista. In ciuda faptului ca nu dispune de foarte multe optiuni in ceea ce priveste sahul standard, aceasta aplicatie are o multime de puzzle-uri de sah. Totodata, Chess Tactics Pro dispune de pachete de puzzle offline (disponibile ca si achizitii in aplicatie), puzzle-uri online, care se schimba de la o zi la alta, si multe altele. Creatorii aplicatiei sustin, de asemenea, ca dificultatea unor provocari zilnice poate ajunge chiar si la ELO 2000+.

Consideram ca aceasta aplicatie este o modalitate buna de a iti imbunatati abilitatile si de a invata cateva tactici noi, iar jocul este complet gratuit pentru descarcare.

CT-ART

  • Pret: gratuit / 7,99 USD

CT-ART se numara printre cele mai bune aplicatii de sah pentru cei care doresc sa invete acest joc, deoarece contine 2.200 de exercitii de baza, 1.800 de exercitii auxiliare si 50 de subiecte de invatat. Fiecare exercitiu are un scop diferit si este menit sa te invete o tactica diferita. In plus, jocul va tine evidenta imbunatatirii ELO pe masura ce progresezi de la un nivel la altul.  Consideram ca CT-ART poate fi clasificat ca o aplicatie instructiva, dar si ca un joc.

Sahul este un joc interesant insa nu vei putea sa il joci pe un display telefon spart pentru ca nu vei avea un bun control asupra pieselor. Este important ca displayul tau sa fie integru in momentul in care iti cumperi un astfel de joc altfel vei intampina unele probleme neplacute.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*