Noutati
Acasa » Fashion » Tunsori la modă pentru părul mediu

Tunsori la modă pentru părul mediu

Share Button

Dacă te numeri printre admiratoarele de modă care doresc să-și reîmprospăteze look-ul în fiecare sezon sau cel puțin odată pe an, îți recomand să verifici ultimele tendințe în materie de tunsori păr mediu 2019, deoarece anul acesta părul de lungime medie este la mare căutare.

Haideți să descoperim împreună câteva idei îndrăznețe pentru o schimbare de look spectaculoasă:

Este foarte important ca, înainte de a-ți face o programare la coafor, să ai idee despre tunsoarea pe care ți-o dorești. Astfel, cu ajutorul stilistului care va ține cont atât de formă feței tale cât și de textura firului de păr, veți decide împreună care este cea mai potrivită tunsoare pentru tine.

TUNSORI ÎN SCĂRI

Motivul pentru care aceste tunsori  reușesc să cucerească inimile trendsetterilor este, fără îndoială, versatilitatea. Structura asimetrică îți permite să-ți aranjezi pletele în nenumărate feluri. Te pregătești pentru o seară în oraș și vrei să faci o impresie memorabilă cu un look nonșalant și modern? Nu ezită să folosești produse precum spuma pentru volum pentru a oferi o textura dezordonată,ușor ciufulită părului tău. Rezultatul va fi și mai dramatic dacă bretonul tău rămâne drept.

PĂR FILAT ȘI CU BRETON

Înainte să alegi tunsoarea ta de vis, merită să te gândești la opțiunile de styling pe care ți le oferă frizura respectivă. Cele mai fresh tunsori  care au apărut în colecțiile saloanelor profesionale, oferă o deviere modernă și fascinantă de la Bobul clasic. Din ce în ce mai multe femei experimentează cu tunsorile asimetrice super-filate cu un breton drept sau într-o parte.

BOB PĂR CREȚ

Nu e un secret că majoritatea femeilor cu păr creț optează pentru o coafură lungă în loc să-și asume riscul de a încerca o tunsoare scurtă sau medie care poate nu le avantajează. Tendințele în materie de tunsori bob  au evoluat oferind inspirația și curajul necesar sutelor de fashioniste să renunțe la părul lung. Bobul este o alternativă la modă pentru a păstra volumul și frumusețea buclelor. Stabilește cărarea în funcție de formă feței tale. Cărarea în mijloc se potrivește feței ovale și alungite pe când cea laterală se combină la perfecție cu față rotundă și cea pătrată. La fel, poți alege dintre Bobul uniform precum și cel asimetric (scurt în spate, lung în față).

PĂR MEDIU CU BUCLE LEJERE

Celebritățile din Hollywood îți oferă zeci de idei pentru a purta astfel de freze. Optează pentru o cărare pe mijloc dacă vrei să construiești o coafură vintage sau retro chic. Pe de altă parte, dacă ești o admiratoare a părului voluminos, alege o cărare laterală.

Pregătește șuvițele cu ajutorul unei soluții termoprotectoare și utilizează bigudiurile, ondulatorul sau placă de întins părul pentru a realiza bucle mai strânse sau mai lejere. Evita să folosești prea mult fixativ pentru sigilarea onduleurilor.

Ai impresia că trebuie să faci un efort mare pentru a-ți schimbă look-ul? De fapt, este suficient dacă ai la îndemână câteva idei de tunsori care să te inspire. Ambiția ta trebuie să fie să arăți incredibil de bine indiferent de vârstă ta. Găsește stilul care îți avantajează fizionomia respectiv te face să te simți bine în pielea ta!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*