Noutati
Acasa » Telefoane » Care sunt posibilele probleme ale lui Nokia 3?
Care sunt posibilele probleme ale lui Nokia 3?

Care sunt posibilele probleme ale lui Nokia 3?

Share Button

Smartphone-urile dupa cum bine stim cu totii, reprezinta o necesitate in clipa de fata, motiv datorita caruia fiecare ne dorim un dispozitiv cat mai performant, insa care sa vina la un pret atractiv.

Nokia 3 este un astfel de smartphone, care dispune de urmatoarele specificatii: ecranul de 5 inci prin care va puteti asigura de rezolutia de 720 x 1280 pixeli, procesor quad-core de 2 GB de memorie RAM si 1,3 GHz care este ideal pentru nevoi decente; spatiu de stocare de 15 GB. Dispozitivul este prevazut cu o baterie de 2360 mAh si ruleaza pe tehnologia Android 7.0, care pur si simplu creste performanta.

Acestea sunt asadar specificatiile tehnice ale acestui smartphone de la Nokia, care dupa cum se poate vedea este un dispozitiv ideal pentru cei care nu au asteptari foarte mari de la dispozitiv, si care folosesc telefonul in scopuri simple.

Exista cateva posibile motive pentru care un asemenea smartphone ar putea insa sa ajunga intr-un service gsm, iar in urmatoarele randuri vom prezenta cateva exemple.

Display spart

Atunci cand display-ul Nokia 3 este spart, de regula vina ii apartine utilizatorului care si-a neglijat dispozitivul, iar acum are nevoie de o inlocuire display Nokia 3. Daca un asemenea dispozitiv insa este echipat cu o folie de protectie din sticla pentru ecran, atunci sansele unei asemenea defectiuni sunt foarte mici.

Nu recunoaste Windows 10

In mod implicit, Nokia 3 vine cu un ROM de 16 GB, iar utilizatorii care nu folosesc un card microSD trebuie sa isi conecteze telefonul cu un computer pentru transferul de date. De asemenea, utilizatorii pot avea mai multe alte motive pentru a crea o conexiune stabila cu fir intre dispozitiv si computer. Daca dispozitivul nu recunoaste computerul sau viceversa, puteti continua cu urmatoarele metode.

  • Reporniti telefonul si computerul dupa conectarea dispozitivului;
  • Defectul ar putea fi in cablul de conectare, portul USB de pe PC sau in portul de conectare din partea telefonului;
  • Actualizati driverele USB;
  • Daca conexiunile sunt libere, conectati dispozitivul cu un alt port USB paralel.

In cazul in care urmati acesti pasi iar problema persista, atunci cu siguranta nu va ramane altceva de facut decat sa duceti telefonul intr-un service gsm pentru ca acesta sa fie vazut de catre specialisti, care pot efectua o reparatie.

Probleme de performanta (probleme si solutii comune Nokia 3)

Performanta este ceva ce poate fi usor afectat de o multime de factori. Cert este ca un dispozitiv trebuie sa functioneze cu atat de multe aplicatii si alte sarcini si nu este intotdeauna necesar ca acestea sa aiba o natura similara. Problemele legate de performanta pot fi evitate prin metodele si instructiunile mentionate mai jos:

  • Evitati sa folositi telefonul cand se incarca;
  • Scanati memoria principala pentru orice fisier neasteptator;
  • Aplicatiile care nu sunt instalate din Play Store trebuie eliminate;
  • Curatati memoria cache a dispozitivului.

Daca efectuati acesti pasi insa fara succes, resetati telefonul ca acesta sa revina la setarile din fabrica. In acest caz, sunt sanse mari ca problema sa fie remediata.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*