Noutati
Acasa » Telefoane » Cateva motive pentru a cumpara un telefon Xiaomi
Cateva motive pentru a cumpara un telefon Xiaomi

Cateva motive pentru a cumpara un telefon Xiaomi

Share Button

In clipa de fata, fiecare persoana detine cel putin un smartphone, datorita faptului ca acestea pot avea instalate diferite aplicatii, care pot fi utilizate in diferite scopuri.

Cand au nevoie sa isi cumpere un smartphone nou, oamenii cauta cele mai atractive oferte, pentru ca isi doresc atat un telefon care dispune de specificatii tehnice impresionante, cat si care sa aiba un pret relativ scazut.

Din acest motiv, foarte multe persoane isi indreapta atentia spre cele mai noi telefoane Xiaomi, care nu doar ca au preturi reduse, dar sunt si de o foarte buna calitate. In randurile care urmeaza, puteti afla mai multe lucruri interesante despre aceste dispozitive, si puteti descoperi de-asemenea, cateva motive datorita carora, este indicat sa cumparati un astfel de smartphone.

  1. Pret redus

Toate telefoanele acestui producator au preturi foarte mici datorita faptului ca brandul alege sa vanda doar prin intermediul magazinelor online. Nu exista nici un magazin offline, iar astfel pentru ca nu este nevoie de distribuitori, nu exista costuri suplimentare, iar telefoanele au preturi atractive.

In plus, un alt motiv datorita caruia Xiaomi vinde telefoane ieftine, este acela ca nu investeste bani in publicitate, la fel ca toate celelalte branduri. Aceasta companie se bazeaza pe social media, si pe recenziile pozitive ale utilizatorilor.

Dat fiind faptul ca in aceste conditii economiseste foarte multi bani, Xiaomi isi permite sa vanda telefoane la preturi foarte atractive, si sa respecte politica lor, care se bazeaza pe urmatoarea afirmatie: decat sa vanda un telefon de 1000 de dolari la 100 de persoane, mai bine vinde un produs de 100 de dolari la 1000 de persoane.

  1. Calitate mare a telefoanelor

Sa nu credeti insa ca daca acest producator vinde telefoane ieftine, acestea sunt de slaba calitate. Chiar si in aceste conditii, producatorul foloseste hardware premium si calitate de constructie superioara pentru dispozitivele sale.

  1. Camera foto grozava

Atunci cand vine vorba despre camera foto, cu siguranta Xiaomi nu se la sa mai prejos fata de alti producatori. Dispozitivele acestui brand, incepand de la cel mai ieftin si pana la cel mai scump, sunt echipate cu camere foto care fac poze de o claritate si de o calitate impecabila.

  1. Fara Bloatware

Majoritatea producatorilor de smartphone-uri isi livreaza smartphone-urile cu unele din aplicatiile proprii sau ale unor terte parti preinstalate. De cele mai multe ori, problema este ca nu pot fi dezinstalate.

Este destul de enervant sa aveti acele aplicatii suplimentare pe care nu le folositi. Ele preiau o memorie RAM suplimentara.

Telefoanele Xiaomi vin doar cu cateva aplicatii preinstalate, cum ar fi aplicatia Music, care este foarte puternica, si alte aplicatii de baza precum Browser, Note care sunt destul de utile.

Intr-un singur cuvant, putem spune ca nu exista de fapt nici un bloatware pe dispozitivele Xiaomi, chiar si cateva aplicatii instalate sunt aplicatii esentiale de baza.

Facand o analiza a detaliilor pe care le-am mentionat in randurile de mai sus, este lesne de inteles de ce oamenii care au nevoie de un nou smartphone, aleg un model Xiaomi, si anume pentru ca este ieftin, dar de claitate superioara.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*