Noutati
Acasa » Telefoane » Smartphone-uri Android cu cea mai buna durata de viata a bateriei
Smartphone-uri Android cu cea mai buna durata de viata a bateriei

Smartphone-uri Android cu cea mai buna durata de viata a bateriei

Share Button

Unul dintre factorii care influenteaza cel mai mult deciziile de cumparare a smartphone-urilor este durata de viata a bateriei. In prezent, orice telefon care poate dura o zi intreaga este considerat bun (da, stim, nu la fel stateau lucrurile in trecut, cand vechile telefoane rezistau zile la rand incarcate). Dar, dintre toate telefoanele Android, care sunt cele mai bune?

  1. Huawei P20 Pro

Producatorul chinez Huawei isi continua ascensiunea pana la proeminenta chiar daca piata americana devine din ce in ce mai dificila. Popularul flagship, Huawei P20 Pro impacheteaza o baterie de 4.000 mAh in corpul sau subtire si elegant. Asteptarile pentru durata de viata a bateriei au fost mari dupa Mate 10 Pro, iar acest telefon Huawei nu a dezamagit.

Folosind intens smartphone-ul pentru a suna, a scrie text, a trimite e-mailuri, a socializa cu prietenii Facebook si a Instagram, a face fotografii, a naviga cu Google Maps si a reda cateva videoclipuri pe YouTube, P20 Pro a reusit la toate testele sa ramana in viata aproximativ 1 zi si 13 ore , cu 20% baterie in continuare disponibila.

Pot fi utilizate si diverse modificari si optimizari pentru a prelungi bateria si mai mult, ceea ce inseamna ca acest telefon Huawei poate rezista incarcat pana la aproape doua zile.

  1. Huawei Mate 10 Pro

Mate 10 Pro a trecut testul timpului, si inca este considerat ca fiind una dintre cele mai bune optiuni, dat fiind faptul ca are o baterie care rezista mult timp incarcata. S-au realizat diferite teste, iar Mate 10 Pro, a rezistat utilizarii intr-un weekend intreg, fara sa fie nevoie sa fie conectat la curent, pentru a fi incarcat.

Bateria de 4.000 mAh de la Mate 10 Pro are o capacitate rapida de incarcare rapida. Dupa 30 de minute, accesoriul original se incarca de la 0 la 58%. Cu toate acestea, incarcarea wireless nu este disponibila si bateria nu poate fi inlocuita cu usurinta.

  1. Sony Xperia XZ2 Compact

Acest smartphone compact cu o baterie de 2, 870 mAh este capabil sa depaseasca majoritatea flagship-urilor atunci cand vine vorba de durata de viata a bateriei. Cu modurile sale de economisire a energiei active, smartphone-ul este capabil sa rezizte incarcat pana la doua zile.

Economisitorii de energie pot ajunge sa incetineasca cu adevarat performantele XZ2 Compact, iar daca procesul de incarcare dureaza prea mult, este posibil ca bateria sa nu fie salvata atat de mult.

  1. Sony Xperia XZ2

Respectand traditia, noul Xperia XZ ofera o durata mare de viata a bateriei, desi rezista cu doar cateva ore mai putin decat versiunea compacta. Desi acumulatorul de 3180 nu pare atat de puternic pe hartie, telefonul este capabil sa aiba o viata incredibil de lunga datorita software – ului Sony si caracteristicilor de economisire a energiei si de incarcare inteligenta prin intermediul USB tip C.

Acestea sunt asadar primele 4 telefoane in ceea ce priveste durata de viata a bateriei. Daca doriti sa alegeti un smartphone foarte bun din acest punct de vedere (si nu numai), cu siguranta cea mai buna optiune o reprezinta un telefon Huawei.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*