Noutati
Acasa » Telefoane » Cum sa te bucuri mai mult de telefon?

Cum sa te bucuri mai mult de telefon?

Share Button

Fiecare isi doreste ca telefonul pe care il detine sa fie cat mai nou si cat mai performant, astfel ca fiecare isi indreapta atentia spre cele mai noi si bune telefoane, din punct de vedere al caracteristicilor tehnice.

Odata ce ti-ai cumparat dispozitivul trebuie sa il protejezi cu geam protectie Sony, in cazul in care ai optat pentru un model de la acest producator, dar si huse protectoare.

Ei bine, odata cu trecerea timpului, telefoanele care au instalat ca sistem de operare Android-ul, incep sa se miste din ce in ce mai greu, indiferent de marca si modelul dispozitivului. Din fericire pentru utilizatorii care au telefoane cu Android, se pot gasi solutii simple dar totodata avansate.

Pentru o mai buna functionare a Sistemului de operare Android, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli, si anume :

Nu mai folosi widget-uri si nici imagini animate de fundal. Tuturor ne plac widget-urile insa acesta cu cat sunt mai multe instalate, cu atat vor solicita mai mult procesorul, iar astfel se va descarca si bateria dispozitivului mult mai repede.

In acest fel performanta telefonului va scadea. Cam acelasi efect il au si wallpaperele animate.

Cu siguranta un alt sfat pe care trebuie sa il urmezi este acela de a renunta la animatii. Aceasta este fara doar si poate o cale spre performanta telefonului. Cel mai important ar fi sa renunti definitiv la animatii.

Este foarte important sa limitezi sincronizarea automata a dispozitivului. Sunt aplicatii sincronizate automat de care ai nevoie, si pe care le folosesti foarte des, insa sunt si aplicatii sincronizate automat de care nu ai nevoie, astfel ca poti sa limitezi sincronizarea automata a aplicatiilor pe care nu le utilizezi atat de des.

O alta idee inteleapta ar fi aceea de a dezinstala aplicatiile pe care nu le folosesti prea des. Acesta vor ocupa spatiu din memoria telefonului si il vor determina sa functioneze mai greu.

Inca un truc care poate sa fie de folos este acela de a sterge cookie – urile si cache – ul aplicatiilor. Este posibil ca aceasta metoda sa nu imbunatateasca performantele intregului dispozitiv, insa in ceea ce priveste browserul cu siguranta se vor simti imbunatatiri.

Daca nu vrei complicatii, poti sa navighezi tot timpul folosind modul incognito, si mai poti de asemenea sa golesti cache-ul aplicaiilor.

Se spune ca telefonul functioneaza cel mai bine cu room-ul cu care iese din fabrica, insa dispozitivul nu se misca greu pentru ca inca nu ai apucat sa ii incarci memoria cu tot felul de aplicatii inutile. Cu siguranta vei primi de la producator versiuni mai noi ale Androidului, care sunt mult mai performante, si in mod evident iti vor face telefonul sa functioneze mult mai bine.

In cazul in care telefonul tau va functiona la fel de greu chiar daca ai urmat acesti pasi, poti sa efectuezi o resetare a dispozitivului pentru ca acesta sa revina la setarile din fabrica. Cam aceasta ar ultimul lucru pe care il poti face, iar daca telefonul tot la fel de greu va functiona, atunci va trebui dus la un service.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*