Noutati
Acasa » Telefoane » Ce probleme poate avea Samsung Galaxy Core Prime G360
Ce probleme poate avea Samsung Galaxy Core Prime G360

Ce probleme poate avea Samsung Galaxy Core Prime G360

Share Button

Persoanele care au nevoie de un smartphone, au posibilitatea de a-si alege fie un telefon Android, fie un dispozitiv iPhone care are sistemul de operare iOS.

Cei mai multi utilizatori aleg telefoanele Android, dat fiind faptul ca acestea au multe avantaje in fata dispozitivelor iPhone. In primul rand, sunt mai personalizabile decat dispozitivele iPhone.

Apoi, exista mai multe optiuni de telefoane Android decat modele iPhone. In plus, dispozitivele Android sunt mai usor de utilizat in comparatie cu dispozitivele iPhone.

Cel mai apreciat producator de telefoane Android este Samsung, care propune diferite modele in fiecare an, iar noi vom discuta in continuare despre Samsung Galaxy Core Prime G360, un smartphone lansat pe piata acum cativa ani, si care inca este utilizat de fanii Android, dar care se confrunta cu unele probleme.

In primul rand Samsung Galaxy Core Prime G360 are probleme cu bateria, iar multi utilizatori constata ca aceasta se descarca foarte repede, chiar daca nu folosesc foarte mult dispozitivele.

Se stie faptul ca fiecare baterie smartphone are durata sa de viata, si ca are un anumit numar de cilcluri de incarcare – descarcare, iar cand utilizatorii ajung la acel numar de incarcari – descarcari, bateria incepe sa se descarce mult mai repede.

Unii utilizatori incearca tot felul de trucuri utile pentru a economisi resursele bateriei, in timp ce alti utilizatori isi aleg un acumulator Samsung Galaxy Core Prime G360 pentru inlocuirea celui problematic.

Asadar, problema descarcarii premature a bateriei este doar prima, cu care se confrunta utilizatorii de Samsung Galaxy Core Prime G360, insa cu siguranta exista si diferite alte posibile probleme.

Unii utilizatori se plang de faptul ca dispozitivele lor nu se mai incarca. Daca detineti un astfel de smartphone si observati ca acesta nu se mai incarca, in primul rand trebuie sa verificati daca priza de unde doriti sa transferati energie catre telefon, este functionala. In cazul in care aceasta nu este functionala, cu siguranta telefonul nu poate fi incarcat.

Daca sursa de energie electrica (priza) este functionala, atunci cu siguranta trebuie sa treceti la urmatorii pasi care sa va ajute in aceasta problema. Verificati in primul rand incarcatorul, si asigurati-va ca acesta nu este deteriorat, pentru ca in caz contrar, aceasta ar putea fi cauza problemei.

In cazul in care incarcatorul nu este deteriorat, atunci trebuie sa il folositi pentru a incarca un alt dispozitiv. Daca nici un alt dispozitiv nu poate fi incarcat folosind incarcatorul respectiv, sunt sansele foarte mari ca nu telefonul sa fie de vina pentru situatia creata, ci incarcatorul.

In cazul in care insa, incarcatorul dispozitivului care nu se incarca, poate incarca un alt dispozitiv, atunci mai aveti un pas de facut. Verificati telefonul dvs., daca se incarca, folosind un alt incarcator.

Daca da, atunci incarcatorul este defect, si ati scapat de griji. Daca incarcarea nu se produce, atunci probabil mufa de incarcare a telefonului este defecta, iar pentru a remedia aceasta problema, cel mai probabil veti ajunge cu dispozitivul in service.

Exista si situatii in care aceste dispozitive Samsung Galaxy Core Prime G360 se blocheaza, iar de vina pot fi aplicatiile instalate. Verificati care este aplicatia care provoaca blocarea telefonului si incercati sa o actualizati sau sa o dezinstalati.

De-asemenea, puteti actualiza sistemul de operare (pana la ultima versiune acceptata de dispozitiv, pentru ca discutam totusi despre un smartphone vechi si low cost). Daca si dupa actualizarea sistemului de operare, telefonul se blocheaza, atunci cel mai probabil are nevoie de un reset, pentru a reveni la setarile din fabrica, iar acest lucru poate fi facut de catre utilizator.

Daca nici acum problema nu este remediata, nu ramane altceva de facut decat ca utilizatorul sa duca telefonul in service pentru o eventuala reparatie, sau sa opteze pentru inlocuirea acestuia.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*