Noutati
Acasa » Auto » Ce rol au firmele specializate in amanetul auto?
Ce rol au firmele specializate in amanetul auto?

Ce rol au firmele specializate in amanetul auto?

Share Button

Creditul cu garantie auto este din ce in ce mai folosit si in Romania, in foarte multe localitati, agentii mari de amanet l-au adoptat din start. Pentru casele de amanet, insa este o procedura mai complicata, si se recomanda colaborarea cu firme specializate in servicii de amanet auto, cum ar fi de exemplu AutoKredit din Bucuresti.

AutoKredit este o companie cu experienta si detine o parcare proprie pazita pentru masinile lasate la amanet, asigurand supraveghere video permanenta. Cand sunt aduse in parcare, masinile sunt fotografiate si nu se misca deloc, pana la preluarea de catre proprietari din nou, conform unui contract de amanet auto.

Pentru locul de parcare, se ofera si setarea unui cifru propriu la garaj sau un lacat propriu, deci cele mai bune conditii pentru a se garanta un amanet autoturisme de o siguranta deosebita.

Pentru cei care doresc un credit cu garantie auto, iata cativa pasi care trebuie urmati, sunt foarte putine conditii, deci puteti foarte rapid sa primiti suma de bani:

– prezentarea cu masina pentru a fi evaluata si lasata drept garantie;
– semnarea unui contract de amanet auto;
– primirea pe loc a banilor doriti, fixandu-se valoarea imprumutului in functie de valoarea masinii.

Nu este nevoie de documente de venit, ci doar de documentele masinii si cartea de identitate a proprietarului. Costul care trebuie platit este reprezentat de comisionul stabilit prin contract, ca un procent din suma imprumutata. Desigur ca suma pe care o primiti este destul de mare, serviciile de amanet auto deja se dezvolta si sunt concepute in avantajul clientilor, fiind alternativa la imprumuturile clasice bancare si nebancare.

Acest tip de credit cu garantie auto se adreseaza persoanelor fizice si juridice responsabile, responsabilitatea este foarte mare, pentru ca persoana care amaneteaza trebuie sa stie ca este obligatoriu sa poata sa plateasca comisionul, altfel isi poate pierde masina.

Clientii care nu mai pot plati comisionul, vor spune celor de la amanet ca doresc vanzarea masinii, dar sunt foarte putine cazuri de clienti care doresc sa scoata la vanzare masinile amanetate, pentru ca totusi scopul lor nu a fost acesta, si-ar fi vandut masina daca isi doreau o suma de bani si sa piarda un bun atat de valoros, au dorit doar sa o foloseasca pentru a obtine un imprumut, si pentru a recupera masina.

Exista si o posibilitate de a suna la o firma specializata cu website si evaluarea masinii se face la telefon, pe loc veti sti suma maxima pe care o puteti imprumuta. Aceste firme specializate pot sa va asigure, daca sunteti mai comod, semnarea contractului, returnarea sumei si comisionului la domiciliu, fara a va mai deplasa.

Veti preda doar documentele necesare si veti primi suma ceruta. Masina se tine in garaj, pazita si monitorizata video, fara a se misca pe durata contractului. Plata comisionului se poate face si prin transfer bancar, prin Western Union, etc.

La finalul imprumutului, se restituie suma si masina se returneaza, iar proprietarul semneaza documentele de incheiere a contractului de amanet auto.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*