Noutati
Acasa » Stiri » Ce tehnologie sa alegi din domeniul calculatoarelor?
Ce tehnologie sa alegi din domeniul calculatoarelor?

Ce tehnologie sa alegi din domeniul calculatoarelor?

Share Button

Ce tehnologie sa alegi din domeniul calculatoarelor?
In domeniul tehnologiei calculatoarelor, e uneori greu sa alegi ceea ce iti place mai mult si sa te hotarasti intre mai multe tipuri de produse din aceeasi categorie. Fie ca vrei sa cumperi un laptop second hand i5, fie ca iti doresti unul nou, poti gasi acum ceea ce iti trebuie deoarece oferta este abundenta, in special in magazinele online prezente pe internet.

Monitoarele sunt si ele foarte importante pentru un calculator si trebuie sa ofere imagini cat mai clare, eventual full HD, asa cum isi doresc, cu siguranta, cei mai multi impatimiti ai tehnologiei. Un bun exemplu de monitor de calitate foarte buna este Acer H257HU. El are o densitate a pixelilor mai mare decat a unui monitor full HD, care ajunge la 2560 x 1440 in loc de 1920 x 1080, atat cat are un afisaj full Hd. Ecranul de 25 de inchi beneficiaza de tehnologia Wide Quad High Definition.

Acesta foloseste tehnologia I-Plane Switching pentru a reda culori at mai bogate, mai precise si de o calitate superioara. Unghiul de vizualizare este unul mare, calitatea imaginii fiind aceeasi de oriunde am privi, iar iesirea audio a acestui monitor este de o calitate ireprosabila. Suportul pe care monitorul il are permite adaptarea lui in orice mediu ar fi pus.

El este o solutie foarte buna pentru cei care nu dispun de multi bani si vor sa isi cumpere un monitor de calitate superioara fata de ceea ce se gasetse in general pe piata de profil. Acum, toti cei care utilizeaza tehnologia moderna sau dispozitive inteligente in locuinta vor sai aiba o conexiune Wi-Fi cat mai buna, care sa ofere o acoperire la un nivel cat mai bun.

Un Range Extender prceum Nighthawk AC1900 EX7000 este mereu o alegere buna pentru oricine. Extinderea semnalului e facuta foarte bine in banda de 2,4 si de 5 GHz. Desi are o dimensiune destul de mare si un pret pe masura, acest produs isi face foarte bine treaba, iar cei care il cumpara vor avea la dispozitie o tehnologie de varf in aceasta privinta. El are trei antene ajustabile si poate fi usor confundat cu un router daca judecam dupa dimensiunea si forma acestuia.

El suporta tehnologia de tipul 802.11ac, folosind un procesor de tipul dual-core 1 GHz Broadcom BCM 4708. El mai este echipat si cu cinci porturi Gigabit Ethernet, cu un buton WPS si cu unul de resetare a dispozitivului atunci cand utilizatorul vrea sa apeleze si la aceasta metoda. In partea din fata a acestuia e situat un port USB 3.0, in partea de sus el avand noua indicatoare de tip LED care arata statusul lui.

Instalarea lui se face usor, oricine putand sa faca acest lucru imediat si sa il puna in functiune cu usurinta, ori de cate ori are nevoie de el. Produsul este foarte util in medii in care e nevoie de o acoperire cat mai mare a semnalului Wi-Fi, pentru a asigura acces la internet unui numar mai mare de oameni. Astfel, el este foarte util in orice mediu e utilizat.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*