Noutati
Acasa » Aplicatii » Cum va convinge Apple sa treceti la Apple Music?

Cum va convinge Apple sa treceti la Apple Music?

Share Button

Produsele Apple se bucura de mare popularitate in intreaga lume, iar in Romania exista numerosi utilizatori de iPhone, iPod, iPad sau de laptopuri care apartin producatorului american.

Chiar daca sunt mai scumpe decat alte gadgeturi, utilizatorii prefera sa isi cumpere cele mai noi modele de iPhone, cu toate ca exista riscul de a fi nevoiti dupa aceea sa caute modalitati de inlocuire display iPhone sau a altor componente ale acestui smartphone, care se pot deteriora cu timpul.

Apple isi impresioneaza clientii cu produse si servicii noi, iar unul dintre acestea este serviciul de streaming intitulat Apple Music. Chiar daca piata ofera servicii de streaming populare, preferate de utilizatori, Apple incearca sa isi promoveze noul serviciu, pentru a va convinge sa renuntati la platformele pe care le utilizati in prezent, precum Spotify, Deezer sau Zonga.

O buna modalitate prin care se pot castiga numerosi utilizatori ai unui serviciu de streaming consta in oferirea de exclusivitati. Astfel, utilizatorii vor prefera continutul audio si video care nu mai poate fi gasit in alta parte, chiar daca este disponibil pe o perioada limitata de timp.

Din fericire pentru utilizatorii Apple, gigantul american a reusit chiar din primele zile ale lansarii serviciului de streaming sa se remarce prin exclusivitati inedite. Astfel, utilizatorii Apple Music pot asculta in exclusivitate albumul The Chronic al lui Dr.Bre, care este primul dupa o pauza foarte lunga de creatie a artistului.

Pentru a oferi exclusivitati si in ceea ce priveste clipurile muzicale, cei de la Apple au platit realizarea clipurilor Freedom de la Pharell, Energy de la Drake si Phenomenal de la Eminem, doar pentru ca aceste clipuri sa apara pe Apple Music, inainte de a putea fi vizionate in alta parte.

Apple isi permite sa investeasca pentru a oferi utilizatorilor Apple Music exclusivitatile pe care si le doresc. In plus, ofera meniul cu recomandari, intalnit si la alte servicii de streaming, care este extrem de util, mai ales atunci cand doriti sa ascultati si altceva decat ceea ce aveti in lista de preferinte.

Cu siguranta Apple Music va avea succes, deoarece serviciile de streaming sunt apreciate de utilizatori si este disponibil pe milioane de dispozitive. Chiar daca au existat uneori probleme la unele produse Apple, utilizatorii raman clienti fideli ai gigantului american.

Daca detineti un dispozitiv Apple, va puteti bucura de Apple Music, deoarece este disponibil si in Romania. In cazul in care intampinati dificultati cu propriile dispozitive Apple, puteti apela la serviciile unui service gsm profesionist, pentru a va bucura in continuare de completa functionare a dispozitivelor utilizate.

Fie pentru simpla inlocuire display iPhone 6, fie pentru alte tipuri de servicii, puteti solicita serviciile oferite Servicegsm.ro sau puteti accesa website-ul Servicegsm.ro, pentru a obtine mai multe informatii.

Prin faptul ca va ofera exclusivitati, Apple apeleaza la o modalitate eficienta de a convinge tot mai multe persoane sa foloseasca Apple Music. Din dorinta de a asculta in premiera un anumit album sau de a viziona pentru prima data in exclusivitate un clip, numeroase persoane vor accesa noul serviciu de streaming al brandului american.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*