Noutati
Acasa » Alte chestii » Ce tip de motocompresor aveti nevoie?
Ce tip de motocompresor aveti nevoie?

Ce tip de motocompresor aveti nevoie?

Share Button

Motocompresoarele sunt echipamente alcatuite asa cum  arata si denumrea, dintr-un motor si un compresor si sunt destinate producerii de aer comprimat ( in general necesar santierelor pentru actionarea echipamentelor pneumatice).

Motocompresoarele se clasifica in functie de debitul de aer comprimat pe care sunt capabile sa il produca in unitatea de timp, si sub acest aspect sunt si achizitionate doar in functie de necesarul de aer comprimat estimat pe santier: http://www.italiastar.ro/motocompresoare/ .

Motocompresoarele produse de catre firma italiana Rotair sunt echipamente robuste cu design modern, compacte, rezistente la actiunea factorilor de mediu ( cum sunt pulberile in suspensie in aer, umiditate relativa a aerului catre valori extreme, temperatura ridicata sau foarte scazuta, s.a.), capabile sa functioneze in regim,  in conditii de maxima siguranta in exploatare pe durate mari de timp.

Italia Star comercializeaza o gama variata de motocompresoare produse de Rotair,  iar dintre acestea enumeram:

– Motocompresor cu debit mic ( 1.200-2.500 l/min)
– Motocompresor cu debit mediu (2.000-8.500l/min))
– Motocompresoare cu debit mare (10.000-25.300l/min)

Motocompresoarele cu debit mic, comercializate de Italia Star au ca si caracteristica generala designul compact, spatiul ocupat de acest tip de motocompresor fiind minim, avand caroseria si sasiul placate cu electrozinc, ceea ce confera o rexzistenta deosebita fata de actiunea corosiva a apei si mai ales a a solutiilor slab-acide sau slab-bazice, cu durate de viata simtitor imbunatatite din acest motiv.

Datorita dimensiunilor compacte ale acestui tip de motocompresor, volumul necesar pentru transport si depozitare este minim, ceea ce constituie de altfel un avantaj indiscutabil.

Motorul care alcatuieste acest ansamblu este variabila si poate fi reglata in functie de necesarul de aer comprimat, firma producatoare asigurand dotarea motocompresorului cu un sistem pneumatic de control, conceptie proprie.

Filtrele cu care este dotat motocompresorul, cel de aer si cel de ulei, avand dimensiuni substantial mai mari, reusesc sa se achite cu succes de sarcina de separare a lichidelor din masa de aer comprimat produsa, protejand astfel utilajele pneumatice care sunt actionate in aval.

Pentru protectia proprie a motocompresorului, Rotair l-a dotat cu propriul filtru de aer care are rolul de a indeparta , la randul sau impuritatile prezente in masa de aer aspirat pentru comprimare, si din acest motiv, durata de viata sa compresorului este simtitor crescuta.

Italia Star ofera clientilor care achizitioneaza un astfel de motocompresor, consultanta, service si punere in functiune.

Totodata, Italia Star, la solicitarea clientului poate oferi si servicii de pregatire a personalului pentru operarea cu  motocompresorul.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*