Noutati
Acasa » Telefoane » Ce trebuie sa faceti pentru a va pastra iPhone-ul mai mult timp incarcat?
Ce trebuie sa faceti pentru a va pastra iPhone-ul mai mult timp incarcat?

Ce trebuie sa faceti pentru a va pastra iPhone-ul mai mult timp incarcat?

Share Button

Atunci cand vine vorba despre iPhone, cu totii suntem constienti de faptul ca acestea sunt dispozitive foarte performante, insa care sunt destul de costisitoare.

Incepand de la design si pana la modul de functionare, aceste dispozitive pur si simplu sunt incantatoare, mai ales iPhone 8.

Un asemenea smartphone insa, poate intampina probleme in ceea ce priveste durata de viata a bateriei, iar in continuare vom prezenta cateva trucuri care va vor fi de folos pentru a economisi resurse importante, si pentru a preveni o eventuala inlocuire acumulator iPhone 8.

Indepartati carcasa in timp ce va incarcati

Incarcarea iPhone 8 sau iPhone 8 Plus in anumite cazuri poate genera exces de caldura si poate afecta capacitatea bateriei dispozitivului. Daca incepeti sa observati ca iPhone-ul dvs. se incalzeste in timp ce se incarca, scoateti carcasa si incarcati-l gol.

Actualizati-va telefonul

Daca o actualizare este disponibila pentru iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, incercati sa actualizati. Este posibil sa nu fie listat in jurnalul de modificari, dar actualizarea ar putea imbunatati durata de viata a bateriei dispozitivului.

Limitati notificarile dvs.

Daca o aplicatie lumineaza frecvent ecranul telefonului cu notificari, probabil ca se scurge bateria. Din fericire, puteti opri aceste notificari push.

Accesati Setari si atingeti Notificari. Atingeti aplicatia in cauza si setati Permiterea notificarilor pe Dezactivat. Daca aveti o multime de aplicatii, va trebui sa mergeti pe lista una cate una.

Dezactiveaza vibratiile

Cand iPhone-ul dvs. 8 vibreaza cand primiti un apel telefonic sau un mesaj, acesta functioneaza. Cand telefonul trebuie sa functioneze, acesta consuma putere. Daca nu aveti nevoie de vibratii care se sting de fiecare data cand primiti un mesaj, opriti-le.

Daca sunteti bine, fara vibratii, mergeti la Setari, atingeti Sunete si comutati Vibratii pe sunet si Vibratii pe Silent oprit. De asemenea, veti dori sa accesati fiecare sunet si vibratie individual si asigurati-va ca vibratia (situata in partea de sus a ecranului) este setata la niciuna.

Dezactiveaza Raise to Wake

IPhone-ul dvs. 8 este dotat cu o caracteristica extraordinara numita Raise to Wake, care va trezeste telefonul de fiecare data cand il ridicati. Daca il opriti, va puteti economisi cateva puncte procentuale. Daca va descurcati manual telefonul de fiecare data cand il ridicati, accesati aplicatia Setari, atingeti Afisare si luminozitate si dezactivati functia Raise to Wake.

Reseteaza toate setarile

Daca niciuna dintre acestea nu functioneaza, incercati sa resetati Setarile.

Pentru a face acest lucru:

  • Mergi la Setari.
  • Atingeti General.
  • Atingeti Resetare.
  • Atingeti Resetati toate setarile
  • Introduceti parola dvs. daca aveti una.
  • Procesul poate dura cateva minute si va restabili setarile dispozitivului la valorile implicite din fabrica, astfel incat sa va asigurati ca aveti toate parolele Wi-Fi la indemana. Dispozitivul dvs. le va uita.

Asadar, in cazul in care detineti un dispozitiv iPhone 8 sau aveti de gand sa va cumparati unul, aceste detalii va pot ajuta sa va pastrati cat mai mult timp incarcat dispozitivul, iar astfel veti evita achizitionarea unei baterii noi pentru inlocuirea celei vechi.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*