Noutati
Acasa » Telefoane » Ce trebuie sa stim despre schimbarea display-ului la iPhone SE?
Ce trebuie sa stim despre schimbarea display-ului la iPhone SE?

Ce trebuie sa stim despre schimbarea display-ului la iPhone SE?

Share Button

Va oferim cateva date despre iPhone SE, cel mai puternic smartphone cu ecran de 4 inchi. Este fabricat din aluminiu sablat cu granule, ecranul este tip retina de 4 inchi pentru imagini definite perfect. Are muchii slefuite cu aspect mat.

Procesorul este A9, 64 de biti asemanator PC-urilor de birou, pentru a oferi viteza si performanta aplicatiilor, jocurilor. Co-procesorul de miscare M9 este conectat la accelerometru, busola si giroscop.

Are camera foto iSight de 12 megapixeli, cu functii avansate si o putere foarte mare de procesare, se pot filma si edita videoclipuri la rezolutie 4K, adica de patru ori mai mare decat HD 1080p. Are functia Live Photos pentru a da viata fotografiilor, veti ptuea vizualiza momentele anterioare si ulterioare fotografierii.

Camera FaceTime HD cu blit Retina lumineaza selfie-urile si noaptea, iar blitul True Tone se regleaza automat in functie de lumina ambientala.

Conexiunile LTE si Wi-Fi sunt mai rapide, la viteze mai mari, numarul mai mare de benzi LTE face ca iPhone SE sa fie perfect pentru utilizare in roaming, totodata accepta standardul Voice over LTE si apelare prin Wi-Fi.

Touch ID este o tehnologie care permite deblocarea telefonului prin amprenta digitala. Sistemul de operare este iOS 9 cel mai avansat sistem de operare pentru mobile.

Dupa aceasta scurta prezentare, ne vom referi la service gsm in cazul deteriorarii display-ului special al iPhone-ului SE. Este o problema destul de dificila pentru ca display-ul acestui smartphone puternic este piesa de baza in functionarea sa.

Deci apelarea la cele mai bune servicii de reparatii este obligatorie si necesara pentru ca se poate schimba si monta alt display doar de catre echipa de tehnicieni din service-urile autorizate.

Aceasta operatiune consta in dezasamblarea vechiului display afectat in cazul unor accidente nedorite, apoi se inlocuieste cu o piesa noua, si in final montajul noului display. Fiind cea mai importanta componenta a smartphone-ului, prin display puteti viziona video-uri, puteti sa va jucati, sa navigati pe Internet, inlocuirea este extrem de greu de efectuat acasa, si nu se recomanda.

Doar un service gsm va poate oferi calitatea si siguranta inlocuirii display-ului, pentru ca este ocupatia de baza a celor din service, acestia sunt specializati, executa in mod repetat aceasta operatiune, deci veti fi asigurat in orice situatie de calitatea serviciilor, care vor fi executate destul de rapid, pentru a va putea folosi smartphone-ul rapid, in cazul in care piesa de schimb este in stoc, si de obicei aceasta piesa exista, pentru ca este solicitata, si orice service profesionist va avea grija sa o aiba pe stoc, pentru a nu face clientul sa astepte sau chiar sa apeleze la alt service care aceasta piesa.

Cu siguranta, veti primi si o post-garantie pentru piesa de schimb si pentru montaj, astfel rezultatele inlocuirii display-ului iPhone SE vor fi cele pe care orice client le doreste si le poate obtine de la echipa de tehnicieni din service-urile autorizate din orice oras din tara. Iphone-ul SE dupa ce a fost reparat va functiona perfect doar daca ati apelat la service gsm.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*