Noutati
Acasa » Telefoane » Geam de protectie display Samsung Galaxy S6 edge G925 Explosion
Geam de protectie display Samsung Galaxy S6 edge G925 Explosion

Geam de protectie display Samsung Galaxy S6 edge G925 Explosion

Share Button

Aceste detalii despre geam de protectie Samsung Galaxy S6 edge G295 Explosion-proof cu colturi curbate va pot ajuta sa fiti in cunostinta de cauza si sa il puteti aplica pentru a va proteja telefonul in situatii neplacute care pot sa apara oricand cand il utilizati in diferite locuri, in masina, in spatii publice, dar un geam de protectie este cel care in asemenea situatii ofera cea mai buna protectie, cu costurile relativ mici.

Ca orice geam, acesta ofera protectie impotriva unor zgarieturi sau impacturi dure. La aplicare nu lasa urme la inlaturare si este usor de aplicat. Transparenta sa este ridicata si este foarte placut la atingere.

Are un pachet cu un servetel cu alcool si panza pentru curatare. Dupa aplicarea geamului de protectie, daca se observa fire de praf intre display si sticla, acestea se pot inlatura prin stergerea marginii sticlei cu servetelul cu alcool din pachet, apoi se curata particulele si in cazul in care particulele sunt in interiorul sticle, se ridica sticla de la unul din colturi spre centru, daca insa firele de praf sunt doar pe margini, sticla nu se indeparteaza de tot, ci doar marginile. Apoi se reiau procedurile de aplicare.

Ce se intampla cu suprafetele curbate? Exista niste probleme, pentru ca sticla nu se poate aplica foarte bine pe acest tip de suprafete, din cauza tolerantelor din fabricatie.

Sunt unele modele pe care sticla sta perfect, si altele cum ar fi Samsung Galaxy S6 edge G925 Explosion-proof cu colturi curbate, trebuie acordata mai multa atentie pentru o aplicare foarte buna. In timp pot sa apara inflorituri pe sub sticla, de la presiunea exercitata de la obiectele din buzunare, genti sau huse.

Acest tip de geam este rezistent si la explozie, prin functia de explosion-proof. Prin acest termen se intelege ca materialul a trecut testele de siguranta, prin care a fost testat rezistenta chiar in cazul unor explozii, asigurandu-se un maxim de siguranta, si nedeterioarea acestui geam de protectie Samsung Galaxy S6 edge G295 Explosion-proof cu colturi curbate, in caz de accidente mult mai serioase, nu se sparge, nu se zgarie.

In concluzie, se recomanda achizitionarea unui astfel de geam pentru Samsung cu garantie de utilizare, cu o durata de viata foarte mare, fiind un material de duritate maxima.

Daca ati cumparat un astfel de geam, il puteti recomanda oricarui prieten care are un astfel de smartphone, beneficiind astfel de calitatile geamului de protectie explosion-proof, in timp isi va da seama si in cazul in care a scapat smartphone-ul pe jos si nu a patit nimic, nu s-a spart, sau nu s-a zgariat, este datorita protectiei prin geamul pe care l-a achizitionat.

Detaliile pe care vi le-am oferit sunt detalii extrem de necesare, pentru a fi convinsi ca puteti oferi o protectie foarte buna acestui tip de smartphone cu colturi curbate, la care aplicarea geamului de protectie necesita o mai mare atentie si pricepere pentru a acoperi si aceste spatii mai dificile.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*