Noutati
Acasa » Telefoane » Ce trebuie sa stiu cand cumpar piese iPhone?
Ce trebuie sa stiu cand cumpar piese iPhone?

Ce trebuie sa stiu cand cumpar piese iPhone?

Share Button

Este evident faptul ca toti tinerii si nu numai, in zilene noastre detin cate un smartphone. De cele mai multe ori tinerii opteaza fie pentru un model Samsung, fie merg pe mana celor de la Apple care produc celebrele iPhone-uri.

Sunt si tineri care aleg alte marci de telefoane mobile, dar cele doua amintite anterior sunt cele mai renumite, iar intre ele are loc o adevarata batalie in ceea ce priveste vanzarile.

Ei bine, astazi vom vorbi despre iPhone-uri, care desi sunt telefoane facute pentru a rezista cat mai mult timp, odata si odata tot vine momentul in care acesta ne creeaza anumite neplaceri, iar pentru a rezolva aceste neplaceri avem nevoie de piese iPhone pentru schimb.

Cu siguranta am avea la indemana o multime de variante de unde sa alegem piese pentru telefonul nostru, sunt o multime de magazine care vand componente de telefoane, plus magazinele online si nu in ultimul rand service-urile gsm.

Ei bine, in primul rand cand suntem nevoiti sa cumparam o piesa sau mai multe, trebuie sa stim anumite detalii. In primul rand trebuie sa ne informam de pretul piesei, pentru ca stim cu totii ca piesele originale tot timpul vor fi mult mai scumpe spre deosebire de cele contrafacute. Pretul este sa zicem asa un factor decisiv in functie de care multi isi aleg piesele.

Un magazin renumit si de incredere trebuie sa fie deschis in privinta costurilor pieselor, iar un semn din care sa rezulte ca furnizorul este de incredere ar fi lista preturilor afisata online, pe site-ul magazinului respectiv.

Cand este vorba despre o reparatie, preturile pot sa difere, in functie de localitatea in care locuiti si de piata locala, dar cu siguranta nu vor fi diferente mari de preturi.

In cazul in care vorbim despre iPhone nu inseamna neaparat ca mai ieftin este mai bun. Cu siguranta este convenabil sa faci de fiecare data o afacere buna, insa cand vine vorba de o piesa de schimb care sa fie si de calitate, atunci cu siguranta nu sunt recomandate compromisurile,

In cazul in care cineva va propune preturi foarte mici pentru piesele de iPhone, cu mult sub pretul pietei, este lesne de inteles ca acestea nu sunt piese originale ci sunt piese contrafacute iar rata de a se defecta este extrem de mare.

Calitatea pieselor este extraordinar de importanta, iar din acest motiv nu trebuie sa va fie jena sa intrebati personalul de la service ce fel de piese folosesc si de unde provin acestea.

Cu siguranta trebuie sa ne gandim sa intrebam si daca ni se ofera garantie pentru piesa cumparata. In mod normal orice furnizor care este de incredere trebuie sa ofere o garantie nu doar pieselor ci chiar si reparatiilor in cazul in care se opteaza pentru inlocuirea sau montarea piesei.

Cu siguranta in momentul in care telefonul dumneavoastra nu mai functioneaza in parametrii optimi, trebuie dus la un service de specialitate, insa piesele de schimb nu trebuie sa le cumparati neaparat de la ei. Trebuie sa va informati inainte de calitatea pieselor, de pret si sa va asigurati ca se vor inlocui componentele vechi cu altele noi si originale.

Reprezentantii service-ului gsm sunt obligati sa va spuna in momentul in care fac constatarea telefonului, pretul reparatiei, acesta incluzand pretul piesei si manopera.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*