Noutati
Acasa » Telefoane » Poti cumpara inca Galaxy Note 7 din Hong Kong dar te sfatuim sa n-o faci

Poti cumpara inca Galaxy Note 7 din Hong Kong dar te sfatuim sa n-o faci

Share Button

Sincere Podium din Hong Kong este un fel de “casa” a tuturor tipurilor de telefoane mobile, fie ca acestea sunt second hand, device-uri importate (in principal din Japonia si Korea), fie ca sunt produse noi, puse in vanzare de retailerii locali.

Esti interesat de reparatii Samsung pentru smartphone-ul tau? Intra pe Service-Gsm.ro.
De asemenea, la aceasta expozitie a telefoanelor, se pot observa din cand in cand si anumite prototipuri, care vor aparea pe piata la mai multe saptamani sau luni, dupa prima prezentare.

De aceasta data, se pare ca acest loc este ultimul de pe glob unde se mai poate gasi inca Samsung Galaxy Note 7, in ciuda faptului ca cei de la Samsung au decis de ceva vreme sa le retraga de pe piata. In weekend-ul trecut, cateva locatii din acest mall pentru device-uri mobile, puneau in vanzare deja ingratul Galaxy Note 7, varianta de 64 Gb stocare interna.

Acest veritabil mall pentru telefoane, este ocupat in cea mai mare parte si de magazine de tip “pawn-shop”, care vand telefoane aproape noi. Te poti duce la un astfel de magazin cu smartphone-ul recent cumparat si magazinul il va pune in vanzare in locul tau, obtinand de cele mai multe ori un pret pe care tu nu l-ai putea obtine.

Acest business pare circumspect pentru piata noastra, dar pentru ei este ceva normal si functioneaza de ceva vreme. Am adus vorba despre genul asta de magazin, pentru ca tocmai un astfel de magazin punea device-urile Galaxy Note 7 in vanzare.

O posibilitate “exotica” am putea spune, era testarea device-urilor pe loc (la incarcare mai ales) inainte de a le cumpara, pentru a observa daca acestea se supraincalzesc in zona bateriei.

Un lucru bun dupa parerea noastra, dar cu toate astea noi nu v-am sfatui sa va cumparati un Note 7 de la Sincere Podium, daca aveti drum prin Hong Kong. Trebuie sa tineti in primul rand cont de faptul ca cei de la Samsung nu va vor acorda nici un fel de garantie in cazul in care smartphone-ul va decide in cele din urma sa-si dea obstescul sfarsit (si nu oricum ci in flacari efectiv), asta din cauza faptului ca Samsung le-a retras din circulatie si prezenta acestor device-uri in anumite magazine, este ilegala in ochii celor de la Samsung.

Nu spunem ca toate aceste device-uri au problema respectiva cu supraincalzirea, dar a decide sa-ti cumperi unul, este foarte riscant, o faci practic pe pielea ta. Cel mai indicat lucru, ar fi sa-ti cumperi un smartphone asemanator din punct de vedere al performantelor, tot de la Samsung sau daca nu de la alt producator.

Slava Domnului, sunt destule smartphone-uri performante pe piata si pana la sfarsitul anului 2016, vor mai iesi cateva flagship-uri cu specificatii chiar mai bune decat ale Galaxy Note 7. In concluzie, reflecta bine inainte de a cumpara un Note 7 ramas pe undeva printr-un magazin dubios, pentru ca Samsung le-a retras pe toate de pe piata.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*