Noutati
Acasa » Telefoane » Cum puteti incarca telefonul mobil fara acces la priza?
Cum puteti incarca telefonul mobil fara acces la priza?

Cum puteti incarca telefonul mobil fara acces la priza?

Share Button

Multi dintre utilizatorii de telefoane inteligente sunt afectati de autonomia redusa a bateriilor. Oricat de mult am incerca, este imposibil, in cazul anumitor smartphone-uri, chiar daca sunt performante, sa beneficiem de o autonomie mai mare de 12 ore.

Astfel, suntem nevoiti ca imediat dupa terminarea programului de munca sa ajungem acasa pentru a ne incarca telefonul.

Cu toate ca nu exista un acumulator cu o autonomie suficient de ridicata incat sa ne multumeasca, exista solutii pentru a ne incarca telefonul, chiar daca nu ne aflam  in apropierea unei prize. O astfel de solutie este reprezentata de folosirea unor acumulatori externi, care va permit sa incarcati bateria telefonului de doua sau chiar si de trei ori, in functie de capacitatea acesteia.

Gama de baterii externe este variata, potrivita pentru aproape toate necesitatile si buzunarele. Daca doriti o baterie externa cu o capacitate mai mare, puteti alege un model de 8000mAh, cu ajutorul careia veti putea incarca telefonul mobil de oriunde v-ati afla, fara sa aveti nevoie de prize.

Exista modele de acumulatoare externe care se incarca cu energie solara. Acestea functioneaza asemeni acumulatorilor cu incarcare electrica si sunt deosebit de avantajosi. In cazul in care aveti nevoie de un acumulator extern si nu stiti care este capacitatea potrivita pentru nevoile dumneavoastra, puteti tine cont de capacitatea bateriei telefonului. Astfel, daca aveti un telefon a carui baterie are o capacitate de 2000mAh, puteti cumpara un acumulator extern de 5600mAh, care va permite sa va incarcati telefonul de aproape 3 ori.

Dupa aceea, veti incarca acumulatorul, fie la priza, fie prin incarcare solara, in functie de modelul pe care l-ati ales. Dupa incarcarea acumulatorului, il veti putea utiliza din nou, pentru a va incarca telefonul atunci cand veti avea nevoie.

Utilizarea unor acumulatori externi este deosebit de avantajoasa, mai ales daca bateria telefonului pe care il utilizati va creeaza probleme.

Bineinteles, atunci cand autonomia bateriei este redusa considerabil, este recomandat sa il inlocuiti cu o baterie noua. Astfel, daca aveti nevoie de un acumulator iPhone 5, veti gasi cu usurinta un astfel de produs online, la un pret accesibil.

Din pacate capacitatea unei baterii se reduce dupa un anumit ciclu de incarcari-descarcari. Astfel, mai devreme sau mai tarziu veti fi nevoiti sa va cumparati un nou acumulator, dar daca utilizati un acumulator extern, va este usor sa va mentineti telefonul incarcat pe toata durata zilei.

Chiar daca nu exista inca telefoane inteligente cu acumulatoare care sa aiba o autonomie crescuta, putem utiliza acumulatoare externe.

Acestea au dimensiuni reduse, astfel incat este usor sa le purtam cu noi oriunde mergem, fara sa ne incomodeze. Atunci cand bateria telefonului nostru se descarca, o putem incarca cu usurinta la un acumulator extern, fara sa fim nevoiti sa gasim o sursa de alimentare electrica.

Din cauza faptului ca smartphone-urile se descarca atunci cand avem cea mai mare nevoie de ele, acumulatoarele externe sunt o necesitate. In plus, sunt accesibile din punct de vedere al pretului si sunt mereu la indemana, atunci cand dorim sa ne incarcam dispozitivul mobil utilizat.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*