Noutati
Acasa » Telefoane » Cum sa nu scoateti prea multi bani din buzunar pentru repararea telefonului?
Cum sa nu scoateti prea multi bani din buzunar pentru repararea telefonului?

Cum sa nu scoateti prea multi bani din buzunar pentru repararea telefonului?

Share Button

In general, un telefon nu are timpul limitat dupa un ceas. Probleme pot aparea la baterie si aici conteaza foarte mult felul in care o incarcam, inca din momentul achizitionarii telefonului.

Carcasa telefonului este foarte importanta pentru ca protejeaza foarte bine telefonul de diverse socuri si lovituri. Atunci cand scapati telefonul din mana si distrugeti carcasa cel mai bun sfat este acela de a scoate bateria din telefon si sa nu incercati sa il porniti. Exista sanse ca acesta sa nu pateasca nimic, dar poate fi si o varianta in care il veti putea distruge de tot. Un factor important pentru viata unui telefon este reprezentat si de temperatura.

Cu cat acesta este expus la diferente mari de temperatura exista pericolul sa fie afectata bateria si ecranul telefonului mobil. Bineinteles ca exista si cazuri in care telefoanele mobile sunt imbibate de apa si totusi isi revin rapid dupa uscare, dar sunt si altele care se strica la prima picatura de apa. In cazul in care se intampla sa nu auziti interlocutorul, este defecta casca componenta interna a telefonului.

Aceasta defectiune apare la telefon in momentul in care acesta a avut contact cu praful sau a fost tinut in praf. Problema se poate rezolva prin schimbarea castii si a difuzorului. Daca nu puteti fi auzit in timpul conversatiei de catre interlocutor, inseamna ca aveti probleme cu microfonul, in aceasta situatie trebuie sa va adresati unui service gsm autorizat. Aceasta problema poate apare dupa contactul cu apa sau in cazul unor socuri mecanice.

Pentru a evita problemele cu display-ul sau pentru a-l proteja trebuie evitate materialele cu interiorul aspru, tocuri de proasta calitate, huse, accesorii metalice, etc. In cazul in care nu se mai deschide telefonul, este o defectiune fie de natura software sau hardware, intervenita fie din cauza socurilor mecanice sau a suprasolicitarii memoriei telefonului.

Constatarea se poate face numai intr-un service gsm si abia dupa aceea se stabileste care este defectiunea si cauza, iar dupa constatare au loc reparatii telefoane Bucuresti.

Bineinteles ca pot aparea pe parcursul utilizarii pe termen indelungat a telefonului numeroase probleme care trebuie neaparat remediate numai intr-un service gsm. Altfel pot sa reapara problemele si chiar sa se agraveze. De ce trebuie sa apelam neaparat la service gsm? Pentru ca numai acolo putem intalni o echipa de profesionisti adevarati care pot realiza in timp optim si calitativ reparatia care este necesara pentru telefon.

Apoi este foarte important faptul ca acesti specialisti beneficiaza de aparatura moderna de inalta calitate. Nu in ultimul rand este deosebit de important faptul ca se pot achizitiona piese si componente originale de la producatori in timp foarte scurt si la preturi deosebit de avantajoase.

Aceste avantaje sunt deosebit de importante pentru cei care vor sa prelungeasca durata de viata a unui telefon. Nu trebuie sa ne fie indiferent daca un telefon este stricat dupa 6 luni sau un an in perioada garantiei. Daca acesta este un smartphone deosebit de scump, este de preferat sa il utilizam cat mai mult cu putinta. Altfel vom reusi performanta de a scoate foarte multi bani din buzunar intr-un timp record.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*