Noutati
Acasa » Stiri » Cum se optimizeaza un site?

Cum se optimizeaza un site?

Share Button

Atunci cand discutam despre optimizare site trebuie sa vorbim si despre toti pasii ce ar trebui sa fie urmati pentru a optimiza site-urile web.

E foarte important ca pe site-uri sa avem si linkuri interne sau linkuri externe. Acestea pot sa se numeasca linkuri imbound sau outbound. Se recomanda sa inserati minim doua linkuri catre un alt continut din articole, insa si spre site-urile externe. E foarte bine ca toate linkurile sa fie relevante si sa ii ajutati si pe utilizatori pentru ca acestea sa nu fie doar trantite pentru ca asa trebuie.

In final este recomandat sa puneti si taguri si etichete. Aici veti putea sa introduceti expresii relevante de unde sa se oata intelege pe scurt toate subiectele pe care articolele le vor atinge.

De asemenea, in aceste articole veti putea pune si expresii din aceasta familie de cuvinte si expresii vizate iar singura conditie va trebuie sa fie discutata in articoll despre expresia respectiva. In caz ca nu vorbiti riscati si o penalizare de la motoarele de cautare.

Relevanta continutului e foarte importanta in procesul de optimziare. In momentul in care spunem relevant ne referim in special la cititori. In cazul in care nu aveti continut relevant si de calitate buna degeaba veti indeplini toate punctele de mai sus.

Se va trage linia aici. In cazul in care articlele nu sunt bune puteti optimiza continuu si puteti sa icnercati sa introduceti mai multe cuvinte si sa respectati absolt tot. Ceea ce scrieti ar trebui sa aiba impact indiferent de ce este vorba. Poate sa fie o prezentare de produse sau un articol de resurse. Aici va parea de fapt prima problema pe care consultantii externi o au.

Ei pot sa va ajute cu toate punctele insa in zona de continut poate fi complicat ca o persoana care se afla in exterior sa faca un continut foarte bun si de calitate pentru utilizatori. Noi am auzit de plangeri facte de oamenii care au platit echipe de consultanti si rezultatele eu fost egale cu zero.

Sunt farte multi care se plang de acest lucru pana cand se intelege ce anume poate face sau nu un consultant. Nu e vina sa lipsa de valoare a continutului pentru ca e sarcinia ta si a responsabililor de continut din companie. Exista si articole de impact ce pot sa genere clienti insa cheia este de fiecare data relevanta.

Probabil ca sunteti interesati sa aveti primele pozitii de pe Google si probabil ca vreti si optimizare SEO daca cititi articlul acesta insa va intereseaza nu doar optimizarea seo generala ci vreti si ceva care sa va propulseze pe prima pagina. Utilizatorii care fac cautari pe Google si dau click pe primele rezultate si foarte rar li se intampla sa ajunga la final.

Daca nu va aflati pe primele trei pozitii primiti in jur de 10 procente din clickuri daca inca mai sunteti pe prima pagina, daca nu foarte putini vor ajunge pana la voi in functie de cat de in spate sunteti. Cei mai multi utilizatori nu trec nici macar de pagina doi.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*