Noutati
Acasa » Telefoane » De ce sa iti cumperi un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus?
De ce sa iti cumperi un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus?

De ce sa iti cumperi un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus?

Share Button

Acum, cand fiecare dintre noi avem cel putin un telefon mobil inteligent, si tot acum, cand ne aflam intr-o perioada in care aceste dispozitive ne creaza dependenta, vom cauta sa ne cumparam dispozitive pe care sa le folosim tot timpul, fara ca ele sa se blocheze sau sa intampine tot felul de probleme de functionare.

Din acest motiv, mai mult ca sigur, ar trebui sa iti indrepti de fiecare data atentia, atunci cand trebuie sa iti cumperi un telefon mobil inteligent, doar spre brandurile de top. Cumparand un model de la o astfel de firma, vei avea siguranta faptului ca telefonul tau va functiona la capacitate maxima tot timpul, fara a se mai bloca atunci cand iti deschizi mai multe aplicatii.

Unul dintre cei mai de succes producatori de pe piata, fara doar si poate, este Apple, pentru ca acest producator comercializeaza renumitele telefoane inteligente indragite de catre toata lumea, si anume modelele iPhone.

Cele mai noi modele ale acestui producator, sunt modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar acestea se pare ca se bucura de succesul la care sperau producatorii.

Aceste modele se aseamana foarte mult din mai multe puncte de vedere. O diferenta vizibila ar fi insa aceea ca un display iPhone 7 are 4,7 inch, in timp ce un display pentru modelul iPhone 7 Plus este de 5,5 inch.

Se spune ca ecranele acestor doua modele ar fi cam cu aproximativ 25% mai luminoase decat ecranele modelelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Ecranele acestor doua noi modele, ar reusi sa lumineze, dupa cum se spune, la o putere de 705 nits, asta doar in cazul folosirii functiei de luminozitate automata.

O schimbare pe care a ales Apple sa o faca in privinta acestor doua modele, este reprezentata de noul buton Home. Daca pana la aceste modele, butonul home ales era cel clasic, pe care il stia toata lumea, ei bine, modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, au un buton home tactil.

De fapt, se poate spune ca acest buton este unul 3D Touch, pentru ca el are capacitatea de a simti toata presiunea care este aplicata de catre utilizator pe el.

Procesoarele pe care le au aceste telefoane, sunt mai performante decat toate procesoarele care au fost pana acum puse pe modelele iPhone, si deasemenea sistemul de operare ales de catre Apple este iOS 10, care pana in prezent nu a mai fost folosit si pentru alte telefoane.

Chiar si performantele camerei foto sunt impresionante, asta in conditiile in care fiecare dintre aceste modele fac poze foarte clare. Se stie faptul ca Sony are telefoanele echipate cu cele mai performante camere foto de pe piata, insa si iPhone-urile reusesc sa faca poze foarte clare.

Ei bine, un ultim aspect important il reprezinta designul, pentru ca in ceea ce priveste acest aspect, practic nu sunt motive pentru care sa nu ne placa un astfel de model.

Asadar, daca excludem pretul, din toate punctele de vedere, se poate spune ca se merita sa iti cumperi atat un modele iPhone 7, cat si un model iPhone 7 Plus.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*