Noutati
Acasa » Stiri » HTC promite actualizare la Ice Cream Sandwich luna aceasta

HTC promite actualizare la Ice Cream Sandwich luna aceasta

Share Button

HTC se asteapta sa finalizeze actualizarile de la vechea versiune de Android la Ice Cream Sandwich 4.0 lpentru dispozitivele sale, potrivit unui mesaj postat pe Facebook de la producatorul telefonului.
Ca raspuns la o intrebare de la utilizator Facebook Jamie Chan, HTC a declarat ca inca lucreaza la actualizari si se asteapta sa fie totul gata pana la sfarsitul lunii august pentru toate dispozitivele anuntate in prealabil.

Aceste telefoane asteapta in continuare acutalizarea la ICS: Droid Incredible 2, HTC Desire S, EVO 4G, Incredible S, Sensation, Sensation XE, Sensation XL, Rhyme, Thunderbolt, si Velocity.
EVO 3D, si EVO Design 4G a primit actualizarea la inceputul acestei luni. Intre timp, HTC One S, One X, Vivid, Amaze 4G, Sensation 4G, Samsung Galaxy Nexus si Nexus S 4G in prezent ruleaza pe ICS.

Google a lansat statistici la inceputul acestei luni, care arata astfel: 16% din dispozitivele Android au acum o versiune de Android 4.0 Ice Cream Sandwich instalata iar succesorul sau, Jelly Bean, este disponibil la doar 0,8% din dispozitive.
Android 2.3 Gingerbread ramane inca cel mai popular sistem de operare, cu 60.6% disponibilitate pe dispozitive.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*