Noutati
Acasa » Stiri » Google concediaza aproximativ 4000 de angajati de la Motorola
Google concediaza aproximativ 4000 de angajati de la Motorola

Google concediaza aproximativ 4000 de angajati de la Motorola

Share Button

Compania Google intentioneaza sa reduca circa 4.000 de locuri de munca la Motorola. Doua treimi din reduceri vor fi in afara Statelor Unite, a declarat persoana, care a refuzat sa fie identificata, deoarece problema nu este publica. Motorola, a declarat ca intradevar se vor face disponibilizari, acestea petrecandu-se in urmatoarele saptamani.

Motorola a declarat ca se asteapta ca aceasta strategie va crea noi oportunitati de a reveni si de a-si ajuta unitatea sa revina pe culmile gloriei. Motorla, de asemenea, a declarat ca intelege cat de greu primesc angajatii lor aceste modificari dar au spus ca nu au alta varianta.

Google a declarat ca Motorola Mobility a avut venituri de 1.25 miliarde dolari pentru al doilea trimestru. In general, vanzarile fiind de 12.2 miliarde dolari, de aici acestia fiind nevoiti sa faca restructurarile necesare.

Google intentionează sa utilizeze compania Motorola in scopul de a produce smartphone-uri si tablete Android care pot ajuta foarte mult viata detinatorului detinatorului. Iata ce a declarat Dennis Woodside, coducator al unitatii Motorola: “Aceasta este o oportunitate uriasa de a arata intr-adevar ceea ce Android poate face.”

Woodside intentioneaza sa se concentreze pe incercarea de a face cateva dispozitive de mari si pe resursele de marketing pentru a le vinde si a scoate un profit substantial.

One comment

  1. 4.000 de oameni fără un loc de muncă. Cam câți șomeri noi are România în fiecare săptămână. Cu siguranță noile oportunități, la care se referă Motorola, nu au legătură și cu oamenii care vor ajunge în stradă. Dar știi cum e, ce-i al tău e și al meu, ce-i al meu nu te intere.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*