Noutati
Acasa » Alte chestii » Investitia in criptomonede si cat e de riscanta

Investitia in criptomonede si cat e de riscanta

Share Button

Criptomonedele sunt asa zisele monede virtuale, tinute in niste “portofele” electronice. Prima moneda virtuala care a fost conceputa este Bitcoinul, care inca se afla pe piata. Dar pe langa, au aparut o multime de alte criptomonede, in care numerosi investitori din diferite colturi ale lumii au inceput sa investeasca.

Ai auzit, poate, povesti despre criptomonede in care multe persoane s-au imbogatit, prin investitia in acestea. Diverse lanturi de linii hoteliere sau aeriene, companii petroliere si electrice au vandut bunuri pentru a cumpara criptomonede. Dar este posibila investitia in criptomonede si fara sa vinzi bunuri atunci cand nu ai de unde. Cum?

Ai nevoie de un dispozitiv electronic, cum ar fi calculatoarele cu procesoare puternice, pentru a putea folosi programul de mining, o aplicatie care permite descifrarea sau decodificarea trazactiilor cat mai complexe.

Atunci cand iti faci un cont pe o platforma de criptomonede, identitatea iti este ascunsa. Trebuie sa ai grija cand faci o tranzactie si sa gandesti de doua ori inainte deoarece este ireversibila. Iti recomand, dupa ce ai trimis, sa astepti mai multe confirmari, ca sa te asiguri ca o sa o iei pe cea mai avantajoasa.

Ce alte alternative poti avea sa investesti in criptomonede?

  1. Bitcoin Romania

Este o investitie rapida. In comparatie cu site-urile straine, aceasta permite cumpararea monedelor direct cu lei. Tranzactiile se fac intr-un mod convenabil iar verificarea acestora este foarte usoara si eficienta.

  1. io

Este foarte util de folosit deoarece permite realizarea tranzactiilor direct cu cardul de credit. Ti-l recomand daca nu doresti sa te complici cu transferurile bancare. La inceput era destul de greu de folosit acest mod de investitie insa nu demult au avut o revenire spectaculoasa, prin care s-au pus pe picioare datorita tranzactiilor cu cardul.

  1. Coinbase

Este unul dintre cele mai renumite, dar din nefericire inca nu este disponibil romanilor. Dar daca esti unul dintre romanii care traiesc in afara ti-l recomand cu caldura.

  1. net

Este de origine ruseasca, dar permite tranzactii si posibiltati de cumparare si romanilor, insa valorile sunt destul de mici si nu prea merita. Pe aceasta platforma poti afla mai multe despre criptomonede si chiar sa le primesti gratis.

  1. Bittrex

O platforma care poate fi utilizata cu usurinta, tranzactiile se fac usor, iar platforma iti pune la dispozitie o multitudine de monede virtuale, printre care si cele mai populare. Insa in comparatie cu alte platforme, nu permite stabilirea unui pret anume de vanzare – cumparare.

  1. Poloniex

Este o alta sursa de informatii despre criptomonede si investitia lor. In comparatie cu cea mentionata mai sus, Poloniex permite posibilitatea de a cumpara criptomonede, de asemenea si sa stabilesti tu pretul cu care sa iti vinzi moneda virtuala.

Desi nu ofera criptomonede renumite, ai de unde sa alegi printre cele cincizeci de monede. Este un bun mod de a incepe sa faci tranzactii online prin intermediul platformei Poloniex.

Daca doresti sa afli mai multe despre criptomonede, iti recomand sa accesezi site-ul www.criptomonitor.ro, sa te informezi si sa afli zilnic stiri noi despre aceasta lume virtuala.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*