Noutati
Acasa » Telefoane » iPhone 5s – un smartphone ceva mai vechi cu o camera excelenta
iPhone 5s – un smartphone ceva mai vechi cu o camera excelenta

iPhone 5s – un smartphone ceva mai vechi cu o camera excelenta

Share Button

Camerele foto au devenit unele dintre cele mai importante elemente sau feature-uri de pe telefoanele mobile din ziua de azi, ajungandu-se pana acolo incat unele smartphone-uri sunt mai mult camere foto decat telefoane, ca de exemplu Nokia Lumia 1020 sau Samsung Galaxy Zoom. Pentru service iPhone Bucuresti, acceseaza ServiceGsm.ro.

Camera de pe iPhone 5S este una foarte buna, dar nu exceptionala. Este adaptata perfect pentru a putea face fotografii destul de rapid, adica exact ceea ce ar trebui sa faca un telefon mobil. In schimb, nu puteti obtine la fel de multe detalii ca in cazul unui Galaxy S5 sau LG G3.

Pe de alta parte, senzorul acestei camere obtine rezultate foarte bune in conditii de iluminare slaba si mai ales noaptea. Flash-ul de tip multi-tonal ajuta la efectuarea unor fotografii iluminate natural iar acest lucru se vede mai ales atunci cand vreti sa faceti fotografii la interior, in baruri, cluburi sau pub-uri.

Capabilitatea de a filma la 120 de frame-uri pe secunda, in modul “slow motion”, este un alt feature interesant al acestei camere. Camera secundara functioneaza si ea destul de bine si este potrivita pentru video-chat, atata vreme cat aveti la dispozitie o iluminare corespunzatoare.

iPhone 5s nu are si un slot pentru card micro SD, dar il poti achizitiona in 2 versiuni – de 16 gb si de 32 gb, asta pentru faptul ca Apple a renuntat sa mai produca versiunea de 64 de gb. Aceste capacitati de stocare sunt totusi suficiente pentru majoritatea utilizatorilor.

Apple a renuntat sa mai vanda versiunea de 64 de gb, pentru ca era prea scumpa si utilizatorii nu erau interesati sa o cumpere. Preturile in functie de capacitate cresc aproape exponential pentru aceste device-uri de la Apple, cu aproape 40 de lire mai mult, pentru fiecare model cu o capacitate marita. Pentru cei mai multi dintre noi, iPhone 5s-ul de 32 de gb va fi suficient, in majoritatea situatiilor, fara sa mai fie nevoie de adaugarea unui card.

Unul dintre cele mai apreciate feature-uri ale iPhone 5s, este functia Touch ID. Aceasta reprezinta de fapt un senzor de amprenta localizat pe butonul de Home al telefonului, care permite deblocarea acestuia fara sa mai introduci manual, o parola sau un cod PIN.

Touch ID-ul implementat pe acest model functioneaza ireprosabil si deblocheaza telefonul foarte rapid. Poate ca unii nu s-au obisnuit inca cu un astfel de senzor, dar iti poate face viata mai usoara, mai ales atunci cand ai o mana ocupata de exemplu si vrei sa deblochezi telefonul repede.

Acest trend (senzorul de amprenta) va acapara usor toate modelele de smartphone din viitor, fie ca vor fi unele cu Android sau cu alt sistem de operare.

iPhone 5s este un telefon excelent pentru utilizatorul obisnuit, face tot ceea ce ti-ai putea dori sa faca, foarte rapid si fara blocari sau lag. Sistemul de operare nu poate fi personalizat la fel de mult ca un Android, dar este mai rapid si functioneaza fara probleme.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*