Noutati
Acasa » Telefoane » iPhone XS vs iPhone 11 – care telefon este mai bun la poze
iPhone XS vs iPhone 11 – care telefon este mai bun la poze

iPhone XS vs iPhone 11 – care telefon este mai bun la poze

Share Button

Noile telefoane iPhone sunt foarte apreciate pentru modul in care fac pozele in timp ce vechile XS sunt apreciate pentru un numar mare de caracteristici.

Camera de pe iPhone XS este excelenta, dar ii lipsesc cateva functii care ar putea imbunatati semnificativ viata pasionatilor de fotografie. Daca sunteti unul dintre acesti oameni, primiti sfatul specialistilor de a cumpara iPhone 11, dar este posibil sa doriti cu adevarat 11 Pro, deoarece are trei camere in loc de doua. Depinde doar de cat de important este pentru tine acest aspect.

Haideti sa descompunem setarile. Atat iPhone 11 cat si XS au un sistem cu camera duala, inclusiv un obiectiv cu unghi larg de 12 megapixeli. Al doilea shooter al acestora difera: XS are un teleobiectiv de 12 megapixeli, in timp ce 11 are un obiectiv ultra-larg de 12 megapixeli cu un camp vizual de 120 de grade.

O lentila ultra larga este cea mai buna pentru a realiza fotografii ultra-largi fara distorsiuni (spre deosebire de curbele pe care le veti vedea dintr-o lentila de teleobiectiv). Un teleobiectiv, specializat in zoom, este de preferat pentru portrete sau fotografii precum un peisaj cu un subiect izolat.

Pentru fotografii seriosi care prefera sa fotografieze de pe telefon, lentila ultra-larga este probabil caracteristica mai valoroasa; daca doriti fotografii obtinute cu telefonul, de cea mai buna calitate, ar trebui sa evitati functia de zoom mai mare de 2x . Daca doriti zoom si aveti un iPhone XS, va trebui sa obtineti iPhone 11 Pro cu matricea sa cu trei camere pentru a face cele mai bune fotografii.

Iata restul noilor functii ale camerei iPhone 11:

  • Un sistem Smart HDR imbunatatit, care poate diferentia intre fete si decorul din jurul lor si proceseaza nuantele si umbrele in consecinta
  • Un mod de noapte care produce fotografii excelente cu lumina scazuta (seamana cu Pixel 3, dar face fotografii mai bune)
  • O caracteristica Deep Fusion pentru a capta mai bine detaliile si a reduce zgomotul
  • Suport video 4K 60 fps pentru toate cele trei camere (si puteti comuta intre lentile largi si ultra-largi daca inregistrati in mai putin de 60 de cadre pe secunda)
  • In sfarsit, iPhone 11 are o camera frontala mai buna (12 megapixeli, fata de 7 megapixeli ai lui iPhone XS), cu posibilitatea de a face videoclipuri selfie cu miscare lenta. Dar daca cumparati un telefon nou doar pentru a face selfie-uri probabil ar trebui sa va mai ganditi.

Tinand cont de toate aceste aspecte, este important ca fiecare persoana sa isi aleaga telefonul potrivit cu atentie, astfel incat sa obtina cele mai bune caracteristici care sa ii fie cu adevarat de folos. Daca telefonul este cumparat de exemplu pentru parinti, atunci acesta ar trebui sa aiba functii si aplicatii de control parental bine dezvoltate, daca este cumparat pentru o persoana care sta mult la birou, atunci telefonul ar trebui sa fie capabil de multitasking, daca este pentru o tanara pasionata de Facebook si Instagram atunci camerele sunt cele care conteaza.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*