Noutati
Acasa » Alte chestii » Merita sa imi achizitonez un iPhone 6 daca am deja un iPhone 5S?

Merita sa imi achizitonez un iPhone 6 daca am deja un iPhone 5S?

Share Button

Compania Apple a reusit, in cele din urma, sa extraga lozul castigator cu ajutorul smart device-ului iPhone 6 care a devenit in cel mai scurt timp extrem de popular in randul tinerilor utilizatori.

Totusi, intrebarea dumnavoastra este daca merita investitia si daca ar fi un lucru bun sa renuntati la tehnologia iPhone 5S pentru cea iPhone 6?

Totusi, trebuie sa stiti ca un iPhone costa o amica avere, asadar, cel mai indicat ar fi sa trimiteti terminalul intr-un service unde se fac reparatii iPhone, in cazul in care prototipul nu mai functioneaza asa cum functiona la inceput.

In cazul in care detineti un model mai vechi precum iPhone 5 sau iPhone6S, va va incanta destul de tare noul model. Comparativ cu versiunile care au fost lansate pe piata in urma cu doi sau mai multi ani, noul prototip vine si cu un senzor de amprenta.

Touch ID reprezinta un procesor extrem de rapid (A8) care are incorportat in sistemul sau si o camera foto de cea mai buna calitate cu care puteti crea extrem de usor atat cipuri video cat si poze uimitoare.

De asemenea, noul prototip are si un design minunat care a fost imbunatatit astfel incat sa incante publicul. Din punct de vedere al design-ului telefonul este pur si simplu o bijuterie a tehnologiei din zilele de astazi.

Ecranul este mult mai mare, de 4.7 inchi si, astfe, veti putea urmari cu usurinta filmele preferate sau va puteti juca cele mai sofisticate si mai grele jocuri pe care le puteti gasi in magazinul virtual.

Dar, totusi, chiar merita sa fac un upgrade daca am deja un telefon iPhone 5S?

Luand in calcul specificatiile prezentate de catre producator, cele doua tipuri de telefoane, iPhone 6 si iPhone 5S, nu sunt destul de diferite.

Un element distinctiv il reprezinta display-ul mult mai mare de care dispune un iPhone 6, insa majoritatea functiilor sunt foarte asemanatoare. Nu exista diferente destul de mari mai ales in ceea ce priveste autonomia camerei foto video sau cea a bateriei.

Din punct de vedere al design-ului, ambele modele prezinta o densitate de 326 pixeli per inch sau ppi. Acest lucru inseamna ca ambele ecrane ofera exact aceeasi calitate imaginilor.

De asemenea, in cazul in care doriti neaparat, sistemul de operare al unui iPhone 5S se poate actualiza la iOS 8, astfel incat veti avea acces la toate aplicatiile care se gasesc si pe iPhone 6.

Unicul motiv pentru care chiar merita sa faceti un update la iPhone 6 in cazul in care aveti un iPhone 5S este ecranul. Totusi, trebuie sa va ganditi foarte bine daca acest lucru merita, mai ales ca pretul noului telefon este destul de mare. Acesta costa peste 3.000 de lei la liber.

Compania Apple nu a precizat inca ce diferente exista intre cele doua modele si care dintre ele are cel mai mare succes pe piata. Asadar tot ce va putem spune este ca iPhone 6 Plus este de greu de gasit in magazine comparativ cu celelalte prototipuri iPhone.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*