Micromax lanseaza al doilea telefon Android Superfone

0 Shares
0
0
0

Micromax, compania care a lansat o multime de telefoane ieftine si tablete in piata indiana, a venit cu o alta oferta Android. Este vorba despre Superfone A84 Elite, care este un telefon Android Gingerbread care dispune de un ecran de 3.97 inch foarte bine lucrat.

Cei care deja au vazut telefonul si i-au facut un mic review spun ca: “unele caracteristici sunt destul de puturoase si unul dintre principalele atribute ale A84 Superfone Elite este baterie de 1630mAh care tine 5 ore de convorbire si 160 de ore in standby.”

Superfone este foarte cunoscut in intreaga piata Android exact pentru ce spuneam mai sus, se axeaza foarte mult pe baterie si o face mai buna ca la celelalte concurente, acest lucru aducandu-i un avantaj.

De asemenea, telefonul vine echipat cu un procesor de 1GHz si o camera de 5 megapixeli. Dispune de asemenea, de o camera de 0.3 megapixeli fata care poate fi utila pentru apeluri video pe Skype.

Sa aruncam o mica privire peste functiile lui Micromax Superfone Elite A84:

– Android 2.3.6 Gingerbread
– Ecran de 3.97-inch
– 1GHz procesor
– Camera de 5 megapixeli cu blitz LED
– Bluetooth 2.1, Wi-Fi, 3G, USB 2.0
– Aisha, serviciu de recunoastere a vocii
– GPS cu A-GPS functionabil
– Extensie pentru microSD pana la 32GB
– Baterie 1630mAh

Micromax A84 Superfone Elite vine cu un instrument destul de interesant, este vorba despre Aisha, un instrument de recunoastere a vocii, inca nu se stie pe ce limba va functiona dar este mare probabilitate sa fie doar pentru limba engleza.

0 Shares
You May Also Like
Ce-este-un-server-proxi

StiriCe este un server proxi?

In cazul in care ati lucrat intr-o retea care apartine unei companii mari cel mai sigur ati intalnit…