Noutati
Acasa » Tutorial instalare Android 4.0 pe Galaxy S2
Tutorial instalare Android 4.0 pe Galaxy S2

Tutorial instalare Android 4.0 pe Galaxy S2

Share Button

Ei bine, daca sunteti posesorul unui telefon marca Samsung Galaxy S2, si inca nu aveti actualizat telefonul la versiunea Android 4.0 Ice Cream Sandwich si inca sunteti la versiunea GingerBread va prezentam un tutorial step-by-step de instalare a versiunii 4.0.

Este o instalare care nu ar trebui sa va puna probleme tinand cont ca a fost anuntat si oficial de cei de la Samsung ca fiind una „sanatoasa” si ca merge 100% corect. Nu este ca la alte tipuri de telefoane care nu sunt compatibile si trebuie facute modificari de soft. Softul este 100% Android 4.0 Ice Cream Sandwich si este compatibil cu Galaxy S2.

Va recomandam sa nu faceti improvizatii in softul telefonului, daca nu stiti ce faceti este posibil sa se intample evenimente neplacute si apoi doar la un service autorizat sa reusiti sa mai refaceti telefonul sau mearga. Oricum va recomand ca doar cei care au cat de cat putina cunostiinte in domeniul IT sa faca aceasta instalare manual, daca nu stiti absolut nimic despre ce implica aceasta instalare va recomandam cu caldura un service autorizat care va face el pentru dvs. tot ce este necesar.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*