Noutati
Acasa » Telefoane » Nubia colaboreaza cu Amazon pentru preluarea telefoanelor offline
Nubia colaboreaza cu Amazon pentru preluarea telefoanelor offline

Nubia colaboreaza cu Amazon pentru preluarea telefoanelor offline

Share Button

Nubia, care face parte din ZTE, a lansat recent smartphone-ul Nubia M2 saptamana trecuta in India si, la fel ca toate telefoanele anterioare de la companie, noua oferta a fost vanduta exclusiv online, prin Amazon India.

Gadgets 360 a vorbit cu directorul Nubia din India, Eric Hu si directorul de marketing, Dheeraj Kukreja, iar cei doi le-au spus reporterilor cum se face in cele din urma branding-ul in spatiul de vanzare cu amanuntul offline din tara si de ce a durat atat de mult timp. Vrei husa telefon HTC? Intra pe TelefoaneGsm.ro.

“Suntem in discutie cu Amazon chiar acum, pentru ca acestia au si o echipa offline, care lucreaza pentru afacerea offline”, a spus Kukreja. “Deci, suntem in discutii stranse cu echipa Amazon pentru a merge in offline.” Echipa nu a stabilit o data exacta pentru proces – a explicat Kukreja, deoarece exista mai multe formalitati care trebuie luate in considerare inainte ca firma sa poata incepe sa vanda smartphone-urile offline.

“In prezent le exploram [formalitatile]”, a spus el. “Daca suntem capabili sa indeplinim aceste cerinte in timp, ne-ar placea sa intram si pe offline in acest an.”

Marca Nubia a fost lansata in India de cativa ani, dar este blocata online mult mai mult decat multi dintre concurentii sai. Altele cum ar fi Xiaomi si Motorola, care au ajutat la popularizarea vanzarilor online de telefoane, au adoptat in cele din urma canale offline, pentru cel putin o parte din cataloagele lor.

Chiar si OnePlus este disponibil la magazinul companiei din Bengaluru si la evenimentele din timpul lansarilor. Cu toate acestea, Nubia si-a luat timp inainte de a decide sa se mute offline.

Hu si Kukreja au declarat ca Nubia a vrut sa utilizeze modelul online pentru a introduce produsele in tara si a fost in asteptarea oportunitatii de a iesi offline. “Tipul de experienta tehnologica pe care o oferim, credem ca este pentru publicul online”, a spus Kukreja. Astazi insa, a adaugat el, brandul a atins un anumit nivel de constientizare, deci este momentul potrivit sa mergeem si in offline.

Pe partea de produs, Kukreja si Hu au declarat ca, in timp ce intreaga industrie se concentreaza pe upgrade-urile hardware pentru smartphone-uri, Nubia se concentreaza pe experienta utilizatorilor in ceea ce priveste fotografia si designul.

In India, Nubia spune ca publicul tinta include si utilizatorii interesati de fotografierea smartphone-urilor.

Compania se concentreaza pe catalogul propriu, a adaugat Kukreja, fara a lua in considerare concurenta atunci cand proiecteaza noi produse. In schimb, Hu si Kukreja le-a spus celor de la Gadgets 360 ca accentul produsului trebuie pus pe practic si usor de utilizat, mai degraba decat pe inovatie si/sau adaugarea de lucruri noi.

Cei doi directori mentioneaza, de asemenea, ca accelerarea spatiului de timp, pentru a aduce produsele in India mai aproape de lansarea internationala, este prioritatea companiei.

Pretul este o problema secundara, iar Kukreja a recunoscut ca gama lui Nubia este mai ieftina, dar a adaugat ca utilizatorii nu vor regreta cumpararea dispozitivelor sale. Combinatia software si hardware, sustine el, ofera o valoare suficienta pentru a justifica pretul.

Pe piata smartphone-urilor competitive, smartphone-urile Nubia vin in acelasi segment de pret ca si ofertele Vivo si Oppo. Avand in vedere ca acesti doi jucatori au o prezenta puternica offline si au inundat aproape in exclusivitate magazinele indiene de vanzare cu amanuntul, s-ar putea sa fie un efort deosebit pentru Nubia, sa poata intra puternic pe aceasta piata.

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*