Noutati
Acasa » Telefoane » Optiuni de inlocuire pentru un smartphone stricat
Optiuni de inlocuire pentru un smartphone stricat

Optiuni de inlocuire pentru un smartphone stricat

Share Button

Tuturor ni s-a intamplat sa ni se strice un telefon mobil sau cel putin sa nu mai functioneze temporar. Cand te confrunti cu o astfel de situatie, ai la indemana cateva optiuni pentru a rezolva foarte rapid problema. Daca esti interesat de reparatii telefoane la preturi fara concurenta, intra pe Service-Gsm.ro.

Optiunea nr.1: Cumpara-ti un telefon nou.

Probabil ca tii la telefonul tau cel vechi, dar iata o ocazie foarte buna sa renunti la el si sa-l inlocuiesti cu unul nou, mult mai performant. Poti alege sa-l repari si pe cel vechi si il poti vinde sau il poti face cadou unui prieten sau unei rude.

Ai putea sa fi “legat” de un contract cu providerul de retea (reteaua de telefonie mobila), dar cu siguranta nu esti legat de un anumit model de telefon. Nu-i lasa pe cei de la service-ul oficial al companiei de la care ai cumparat telefonul sa te convinga ca nu este asa.

Daca ai un telefon mai vechi prin casa si se intampla sa fie de la acelasi provider cu telefonul mai nou (care intre timp s-a stricat), adica ambele telefoane sunt cumparate la abonament in Vodafone de exemplu, poti pur si simplu sa scoti sim-ul din telefonul cu probleme si sa il folosesti pe cel vechi o perioada, pana il repari pe cel dintai.

Daca nu ai un astfel de telefon la indemana, poti cere unul prietenilor sau rudelor, este aproape imposibil ca nici acestia sa nu aiba vreun telefon mai vechi, uitat printr-un sertar.

Optiunea nr.2: Upgrade-ul de la provider.

O alta optiune foarte atractiva, o constituie ofertele de upgrade ale operatorilor, mai ales in cazul in care decizi sa renunti la telefonul stricat. Ii poti face upgrade astfel, cumparand un nou model care va avea capabilitati, hardware si functii imbunatatite (procesor mai performant, camera mai buna, durata de viata a bateriei mai mare, display cu diagonala mai mare, etc.).

In astfel de situatii, vei obtine in general si un anumit discount, de care nu ai beneficia daca ai cumpara telefonul fara sa-l dai si pe cel vechi la schimb. Poti considera situatia asta o oportunitate si daca alegi sa-ti schimbi smartphone-ul, n-ar fi cu siguranta o alegere gresita.

Daca te-ai hotarat si vrei sa-ti schimbi telefonul, contacteaza service-ul provider-ului tau si anunta persoanele responsabile de acolo despre situatia smartphone-ului tau (ce s-a intamplat cu el, de ce nu mai functioneaza).

Intreaba-i de asemenea ce se poate face pentru a se rezolva situatia, in asa fel incat sa primesti un device functional. Multi provideri au o strategie de inlocuire a telefoanelor pentru clienti, strategie de tip “out of warranty”, pentru device-uri iesite din garantie.

Smartphone-ul nu iti va fi inlocuit gratis, dar ai nevoie de un telefon si trebuie sa iei in considerare si aceasta optiune.

Tinand cont si de gama din care facea parte telefonul tau stricat (exceptand cazurile in care aveai un flagship), aceasta trecere catre un nou device functional nu te va costa nici foarte multi bani. Este o buna ocazie sa-ti schimbi si abonamentul vechi, daca ai unul si nu mai esti multumit de el (vrei net mai mult, mai multe minute in retea sau in alte retele, etc.).

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*