Noutati
Acasa » Telefoane » Ce trebuie sa faci ca sa nu iti duci telefonul la service?
Ce trebuie sa faci ca sa nu iti duci telefonul la service?

Ce trebuie sa faci ca sa nu iti duci telefonul la service?

Share Button

Inca de pe vremea cand au aparut pe piata primele telefoane mobile, adica mai exact prin anii 1998 – 2000, fiecare dintre noi am vrut sa ne cumparam un astfel de dispozitiv, pentru ca stiam inca de pe atunci cat de importante sunt acestea.

Ei bine, timpul a trecut de atunci, iar tehnologia a evoluat foarte mult, iar acest lucru a facut ca in prezent sa avem fiecare dintre noi, cel putin un telefon mobil inteligent.

Daca in acele vremuri de demult, sa ai un telefon mobil, era oarecum un moft, acum se pare ca este o necesitate sa ai un astfel de dispozitiv. De fapt, daca spunem ca acestea au inceput sa ne creeze o mare dependenta, nu cred ca gresim.

In aceasta situatie, tot ceea ce ne mai ramane de facut, este sa ne indreptam atentia doar asupra dispozitivelor care sunt produse de catre firmele mari de pe piata, chiar daca acestea vor costa mai mult decat telefoanele firmelor nu foarte cunoscute.

Asadar, ideea de a opta pentru un dispozitiv iPhone, se va dovedi a fi una geniala, pentru ca acestea sunt lansate pe piata de catre Apple, care este un gigant in aceasta industrie.

Pentru a te putea bucura insa foarte mult timp de dispozitiv, fara ca acesta sa intampine tot felul de probleme in ceea ce priveste modul in care el functioneaza, ar fi bine sa cunosti cateva detalii, pentru ca in caz contrar, vei fi nevoit sa cauti un service iPhone.

In primul rand, este obligatoriu sa stii ca orice telefon iti vei cumpara, fie ca vei opta pentru un model al unei firme noi de pe piata, sau ca vei alege ultimul model iPhone aparut pe piata, va trebui sa iti cumperi pentru dispozitivul tau, accesoriile de protectie.

Un prim astfel de accesoriu, il reprezinta geamul protector din sticla, pentru ecran. Un astfel de geam, il vei cumpara in primul rand pentru ca el iti va proteja telefonul daca il vei lovi de un alt obiect dur, sau daca il vei scapa pe jos.

Deasemenea, chiar si importriva prafului si a murdaririi vei putea sa folosesti un astfel de accesoriu, pentru ca praful si mizeria se va depune pe geam, nu pe display.

Husa de protectie pentru telefon, este al doilea accesoriu care nu are voie sa ii lipseasca nici unui telefon, iar din fericire pentru tine ca si utilizator, vei putea alege dintr-o gama larga de produse.

Poti sa optezi pentru o husa simpla si universala, sau poti alege un model anume, iar in functie de preferinte, iti poti alege si culoarea acestui accesoriu.

Deasemenea, trebuie sa stii faptul ca apa si praful sunt doi factori foarte importanti, pe care telefonul tau trebuie sa ii evite. In caz contrar, praful depus va afecta microfonul sau difuzorul dispozitivului, in timp ce apa va afecta toate circuitele interne ale acestuia.

Asadar, daca vei urma aceste sfaturi, sansele ca telefonul tau sa ajunga intr-un service pentru a fi reparat, scad foarte mult.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*