Noutati
Acasa » Telefoane » Posibile probleme pentru Samsung j530
Posibile probleme pentru Samsung j530

Posibile probleme pentru Samsung j530

Share Button

Samsung este probabil cel mai apreciat producator de telefoane mobile de pe piata, dat fiind faptul ca vine in intampinarea utilizatorilor cu telefoane foarte performante, dar si cu telefoane cu performante medii sau cu telefoane care au doar performante decente.

Samsung j530 este unul dintre cele mai indragite telefoane ale brandului de catre cei care isi doresc un smartphone ieftin, dar care sa faca totusi fata cu succes mai multor sarcini.

La fel ca si cele mai noi smartphone-uri de pe piata insa, si acest model poate intampina anumite probleme, asa ca haideti sa vedem despre ce este vorba:

J5 se opreste la o durata de viata a bateriei de 40%

Ceea ce veti dori sa faceti in cazul in care veti trece printr-o astfel de situatie, cu siguranta este sa verificati daca o problema software provoaca aceasta problema. Faceti o copie de siguranta a datelor din telefon, apoi efectuati o resetare din fabrica. Odata ce resetarea este completa, nu instalati inca nicio aplicatie in telefon. Incercati sa verificati mai intai daca problema persista. Daca se intampla atunci este posibil ca acest lucru sa poata fi cauzat de un IC de putere defectuos. Va recomandam sa aduceti telefonul la un centru de service si sa il verificati.

Ecranul J5 se aprinde doar partial

Este posibil ca problema sa apara si cand reporniti telefonul in modul de recuparare, iar acest lucru ar putea insemna ca afisajul a fost deteriorat fizic. Inca puteti incerca sa efectuati o resetare din fabrica pentru a verifica daca o problema de software provoaca problema. Asigurati-va ca ati facut o copie de siguranta a datelor telefonului inainte de a efectua resetarea. In cazul in care problema apare inca dupa efectuarea unei resetari din fabrica, trebuie sa aduceti telefonul la un centru de service si sa il verificati.

Nu detecteaza cardul microSD

In aceste conditii, este recomandata utilizarea altui card de memorie pentru telefonul respectiv, iar daca nici un alt card nu va functiona, atunci telefonul are o problema. Daca in schimb cardul va fi functional, atunci cardul care nu putea fi detectat este defect.

De-asemenea este posibil ca si slotul pentru card microSD al telefonului sa aiba o problema, asa ca acesta ar trebui verificat la un centru de service deoarece acest slot ar putea fi defect.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai des intalnite situatii neplacute cu care se pot confrunta utilizatorii de Samsung J530, insa cu toate acestea, un asemenea smartphone poate fi ales de catre cei care au nevoie de un telefon cu performante medii la un pret atractiv. Cu siguranta nu toate aceste modele intampina probleme.

Ba mai mult, daca veti alege un asemenea smartphone si il veti proteja cu o folie de protectie din sticla pentru ecran, si cu o husa protectoare, in mod evident in urma primei cazaturi nu veti merge cu telefonul in service pentru o inlocuire display Samsung j530.

Tinand cont de acest detaliu, este recomandat sa alegeti aceste doua accesorii de protectie pentru dispozitivele Samsung j530.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*