Noutati
Acasa » Telefoane » Unde se schimba display-ul Huawei Y7 Prime?
Unde se schimba display-ul Huawei Y7 Prime?

Unde se schimba display-ul Huawei Y7 Prime?

Share Button

In ultimii ani, cele mai multe persoane care intentionau sa renunte la vechiul smartphone si sa isi aleaga un dispozitiv nou, si-au indreptat atentia spre dispozitivele de la Huawei, iar Y7 Prime este un smartphone care a avut si inca are un foarte mare succes.

Designul acestui telefon, plus specificatiile tehnice si pretul sau foarte atractiv au determinat foarte multe persoane sa isi aleaga un asemenea model. Cei mai multi dintre utilizatorii de Huawei Y7 Prime se arata multumiti de modul in care ruleaza telefonul.

Cei care si-au dotat dispozitivele cu accesorii de protectie, nu au motive sa se planga de acestea. Multi utilizatori insa care au omis achizitionarea unei huse Huawei sau a unei folii de protectie pentru ecran (din sticla), in urma primei cazaturi a telefonului, au constatat ca au nevoie de o inlocuire display Huawei Y7 Prime.

Cu sigurata persoanele care s-au confruntat cu aceasta problema, s-au intrebat cat va costa inlocuirea ecranului cu un nou ecran LCD de inlocuire, si unde poate fi efectuata o asemenea reparatie Huawei.

Ei bine, pentru ca stim cat de neplacuta poate fi o asemenea situatie, in urmatoarele randuri vom discuta desplre inlocuirea display-ului pentru telefoanele Huawei Y7 Prime, si vom vedea unde se pot efectua asemenea reparatii. Costul pentru repararea ecranului Huawei Y7 Prime (2018) depinde complet de metoda pe care o aleg utilizatorii.

Centrul de service Autorizat Huawei

Prima optiune este de a merge la centrul de service autorizat Huawei, acolo unde specialistii de la service vor percepe o suma mare pentru a remedia problema, dar acest lucru va asigura 100% ecran original de inlocuire cu garantie. Inseamna ca aceasta este singura metoda pentru ca persoanele care isi doresc inlocuirea display-ului Huawei Y7 Prime sa se asigure ca vor obtine 100% un ecran original original si ca vor obtine o perioada de timp limitata de garantie.

A doua optiune este de a merge la un service local de reparatii mobile din zona, iar acolo clientii pot solicita reparatia Huawei Y7 Prime (2018), si vor putea solicita o versiune mai buna a pretului, dar acest lucru nu va asigura o buna calitate si o garantie fiabila. Clientii trebuie sa se asigure ca nu se lasa pacaliti de un magazin care pretinde ca are un ecran original pentru un pret mai mare. Singurul mod in care aceste magazine pot avea un ecran original este daca au scos ecranul de la un alt telefon.

Cea de-a treia si cea mai buna optiune pentru cei care isi doresc un ecran LCD de inlocuire de inalta calitate cu Touch Digitizer pentru Huawei Y7 Prime (2018) de la un magazin online de incredere, este sa isi indrepte atentia spre un magazin online, de unde isi pot cumpara o asemenea componenta.

Cei care isi aleg display-ul pentru a-l inlocui acasa, pot urmari diferite tutoriale pe Youtube, despre cum se inlocuieste un display Huawei Y7 Prime, si in mod evident se vor descurca sa isi schimbe display-ul.

Ei bine, cei care odata au ajuns deja in service cu dispozitivul Y7 Prime de la Huawei, in mod evident nu vor mai dori sa se confrunte cu o asemenea problema, asa ca imediat dupa ce isi vor vedea ecranul nou montat, vor opta pentru accesorii de protectie precum folie din sticla pentru ecran sau husa smartphone.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*