Noutati
Acasa » Telefoane » Presoterapia si drenajul membrelor

Presoterapia si drenajul membrelor

Share Button

Pentru cei care inca nu stiu ce este aceea presoterapie am realizat acest articol in care va explicam care sunt beneficiile pentru drenajul membrelor. Inca de la inceput tinem sa mentionam ca presoterapia nu are legatura numai cu zona estetica ci de ajuta si la modul general starea de sanatate.

Preoterapia ca tratament detoxifiat are rolul de a imbunatati circulatia limfei si de a ajuta corpul sa elimine toxinele in mod cat mai natural. A revitaliza si oxigena tesuturile ajuta foarte mult la slabirea si la redefinirea picioarelor sau a zonei de pe abdomen dar si a bratelor cu scopul de a imbunatati si aspectul pe care pielea il are.

Toate astea pot sa se faca prin intermediul aparatului de presoterapie. Recomandarile utilizarii presoterapiei in cazul mai multor afectiuni sunt urmatoarele. Se recomanda in  momentul in care vreti sa tratati celulita, in curele de slabire si de detoxifiere. Reprezinta o solutie altenrativa de succes in liposuctie, contur al corpului, elimina senzatiile de durere si asigura si un confort imediat, redefinesc zona picioarelor, abdomenul si imbunatatest apectul pielii la modul general.

Presoterapia este un sistem de compresie controlata cu ajutorul calculatorului care opereaza si utilizaza pompe de inflatie. Aparatele au 5 camere separate care sunt pozitionate in jurul membrelor. Ele sunt folosite pentru a misca sistemul venos si limfatic si incepand de la genunchi si pana la membrele superioare.

Se construieste in general pentru a putea eficientiza circulatia sangelui si scurgerea limfei. Presoterapia are rolul de a imbunatati eliberarile de depozite flate in spatiul extracelular si amelioreaza senzatia de oboseala a picioarelor si curgerea oxigenului la nivelul corpului. Presoterapia poate sa fie utilizata si pentru a realiza detoxifirea. O alternativa foarte buna sia liposuctiei care poate sa fie utilizata in combinatie cu mai multe alte tratamente pentru rezultatele exceptionale.

Cine trebuie sa foloseasca presoterapie? Toti clientii care vor sa isi detoxifice corpului si sa aiba si o mai buna circulatie in sistemul limfatic, clientii care vor sa aiba nody contouring, clientii care sufera de edeme limfatice ale extremitatilor joase in condii post chirurgicale sau congenitale.

Cei care sunt pre, intra sau post faze operatorii ce vor beneficia de presoterapie  si de toate metodele de recuperare. Clientii care au retentie de fluide, care simt anumite stari de disconfort pot apela cu incredere la aceste metode.

Sunt de asemenea si unele contraindicatii in utilizarea presoterapiei. Spre exemplu cei care sufera de tromboze pronuntate si adanci ale venelor, trebuie sa evite pe cat posbil toate aceste tipuri de tratament. Sunt si contraindicatii pentr persoanele care a infectii acute la nivelul membrelor si daca senzatia de durere este foarte mare.

Persoanele care au suferit un infarct miocardic si cele care din diverse motive au o augumentare mare a capacitatii venoase si limfatice nu ar trebui sa utilizeze aceste tratamente. Drenajul sistemului limfatic poate sa fie obtinut si prin vacuodemie. Tipul acesta de tratament va reduce edemele si in celasi timp va detoxifia si zona care se afla sub tratament si va imbunatati aspectul celulitei. Sunt stimulate si functiile naturale ale corpului.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*