Noutati
Acasa » Telefoane » Probleme cunoscute pentru Samsung Galaxy S9
Probleme cunoscute pentru Samsung Galaxy S9

Probleme cunoscute pentru Samsung Galaxy S9

Share Button

In cazul in care intentionati sa va cumparati un dispozitiv Samsung Galaxy S9, trebuie sa aflati ca din diferite motive, unii utilizatori au trecut deja cu acestea printr-un service telefoane. In ciuda specificatiilor tehnice impresionante, dispozitivele Samsung Galaxy S9 pot intampina multe probleme, iar unele dintre acestea pot fi remediate de catre utilizatori, in timp ce altele necesita o vizita intr-un service telefoane. Veti descoperi cateva probleme cunoscute ale acestor dispozitive in cele ce urmeaza:

Iluminarea muchiei nu functioneaza asa cum era de asteptat

O multime de utilizatori au intampinat o varietate de probleme legate de iluminarea la margine. Pentru unii, acesta nu functioneaza atunci cand ecranul este oprit. Pentru altii, iluminarea Edge pare sa functioneze numai pentru aplicatia SMS stoc si nimic altceva.

Solutii potentiale:

  • Unii utilizatori au gasit activarea „notificarilor pop-up” pentru aplicatii precum Whatsapp si rezultatele Snapchat in ceea ce priveste iluminarea Edge functionand si atunci cand ecranul este oprit.
  • Pentru unii, problema pare a fi pentru ca au dezactivat Scala de durata a animatiei in sectiunea Optiuni pentru dezvoltatori din meniul Setari, ceea ce este facut pentru a imbunatati performanta. Tot ce trebuie sa faceti este sa setati acest lucru pe 0,5x, iar iluminarea Edge functioneaza.
  • Puteti incerca sa descarcati aplicatia Edge Lighting din magazinul Google Play. Aceasta aplicatie va permite sa setati culori personalizate pentru diferite aplicatii si face ca functia de iluminare pentru margini sa functioneze chiar si atunci cand ecranul este oprit. Cu toate acestea, rezultatele au fost mixte. Aplicatia a functionat perfect pentru unii utilizatori. Altii au avut probleme. Intrucat aceasta este o aplicatie platita, aceasta trebuie sa tineti cont inainte de a va decide sa o descarcati.

Inregistrarea apelurilor nu functioneaza

Utilizatorii au descoperit ca inregistrarea apelurilor nu mai functioneaza, fiind inregistrata doar o parte a conversatiei. Acest lucru se intampla indiferent de aplicatia de inregistrare a apelurilor pe care o utilizati. Aceasta problema afecteaza doar versiunea telefoanelor alimentate de procesorul Samsung Exynos si nu cea cu Qualcomm Snapdragon 845.

Din pacate, nu exista o solutie sau o solutie de rezolvare disponibila pentru aceasta. Inregistrarea apelurilor este blocata pe Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus in majoritatea pietelor pentru a respecta politicile de securitate Google si legile locale. Unii dezvoltatori de aplicatii au reusit o solutie care sa permita inregistrarea unei parti a apelului, dar acest lucru este atat de departe. Utilizatorii care depind de inregistrarea apelurilor pot considera ca aceasta este una dintre cele mai mari probleme Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus.

Samsung a inceput sa inregistreze inregistrari de apeluri autohtone pe anumite piete precum Israel, Finlanda, Rusia si altele, in cazul in care inregistrarea apelurilor este legala. Pe alte piete, puteti incerca sa utilizati aplicatia Call Recorder de SKVALEX care pare acum sa sustina Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus. Exista o versiune de proba a aplicatiei disponibila, astfel incat sa puteti verifica daca functioneaza pentru dvs. inainte de a cumpara versiunea completa.

Deci, daca veti cumpara un dispozitiv Galaxy S9, puteti intampina astfel de probleme si nu numai. Exista insa si posibilitatea ca dispozitivul ales sa functioneze fara probleme.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*