Noutati
Acasa » Telefoane » Samsung S8 Plus – o reusita sau un esec?

Samsung S8 Plus – o reusita sau un esec?

Share Button

In ideea de a readuce numele in segmental premium, compania sud-coreeana a lansat modelul S8 plus, ce joaca se pare un rol crucial in acest sens. In plus fata de S7 si S7 Edge, care au reusit sa mentina constanta cererea pietei, acest model a cautat sa impresioneze mai mult clientul.

S-a dorit ca acest model sa reprezinte o investitie buna, prin functiile de care vine insotit. In ce masura a reusit sa impresioneze stiu cei care il folosesc, precum si persoanele care citesc constant review-uri a tot ce apare nou pe piata.

Despre seria Galaxy S se stie ca a alcatuit segmentul premium si a fost dintotdeauna o incantare pentru publicul larg. De altfel aceasta ramane si la ora actuala cea mai vanduta, in intrecerea cu celelalte nume de pe piata.

Fiecare model lansat a reusit mai mult sau mai putin sa se alieze cu competitia. Unele dintre acestea au atras atentia utilizatorilor, pe cand altele nu au avut impact decat pe moment. Prin S8 Plus, Samsung a urmarit sa readuca numele intr-un trend crescator, iar dovada ca a reusit in acest sens o reprezinta precomenzile facute de cei care au considerat ca merita atentia si banii lor.

Samsung S8 Plus – in ce masura a atras modelul atentia utilizatorilor?

Unii s-au raportat la partea de design. Comparativ cu modelele anterioare, acesta se apropie insemnat de ideea de ecran borderless. Desigur ca in acest caz, trebuie mai multa atentia la utilizare. Sunt persoane care cand nu se asteapta se vad nevoite sa se intereseze legat de un display S8 Plus pret, motivele poti sa le deduci singur.

Desigur ca intrebarea urmatoare vizeaza valenta practica a unui astfel de smartphone. Te intereseaza si cealalta parte ce tine de dispozitiv, cea de functionalitate. Potrivit review-urilor, la ora actuala acest model este numita vitrina tehnologica a acestui brand. Facand o comparatie cu tot ce a mai lansat, modelul inglobeaza functii complexe si performante.

Obiectivele targetate odata cu proiectarea si lansarea propriu zisa a dispozitivului au tinut cont si de competitie. Daca s-a reusit in acest sens nu pot concluziona decat cei care de-a lungul timpului au detinut telefoane din seria celor lansate de branduri populare.

Desigur ca modelul a fost supus si unor testere, pentru a avea siguranta ca si ofera functionalitati pe care le promite. A fost realizata totodata si analiza caracteristicilor, bifandu-se plusurile pe care telefonul le-a adus fata de celelalte modele.

Care au fost concluziile si cum stau lucrurile in prezent la vizavi de acest subiect? In functie de nivelul asteptarilor pe care fiecare utilizator le-a avut, dispozitivul a reusit mai mult sau mai putin sa se plieze pe acestea. Cert este un lucru – ca exista cerere.

Si pentru ca aceasta exista, desigur ca si service-urile gsm au avut in vedere actualizarea stocurilor cu piese de schimb pentru un astfel de dispozitiv.

Stim ca smartphone-urile prezinta o sensibilitate destul de ridicata si ca nu pot fi comparate cu modelele de mobile demult apuse. Este si cauza pentru care sunt tot mai frecvente cautarile dupa display S8 Plus pret sau altele asemenea.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*