Noutati
Acasa » Telefoane » Service GSM pe primul loc pentru reparatii telefoane Bucuresti
Service GSM pe primul loc pentru reparatii telefoane Bucuresti

Service GSM pe primul loc pentru reparatii telefoane Bucuresti

Share Button

Astazi intr-o lume in continua miscare este mai acuta ca niciodata telefonia mobila. Putem spune ca s-a facut un pas urias de la telefonia fixa a anilor 80 la telefonia mobila a secolului XXI. Odata cu dezvoltarea industriei telefoanelor mobile s-a diversificat si industria service gsm cea care mentine la nivel inalt tehnologiile de ultima generatie in domeniu.

Cele mai multe service-uri gsm din Romania detin o vasta experienta in domeniul reparatiilor gsm, domeniul acestora de activitate nerezumandu-se doar la repararea sau inlocuirea componentelor hardware, ci si la reparatiile software ale smartphone-urilor de ultima generatie.

Ce avantaje are service gsm Bucuresti fata de alte service-uri in reparatii telefoane Bucuresti?

Dispune de echipe formate din profesionisti in domeniul reparatiilor gsm. Ofera gratuit control tehnic si mai ales asistenta. Reparatiile sunt de foarte buna calitate la un pret extrem de avantajos intr-o durata scurta de timp, unele reparatii fiind facute pe loc. Ofera garantie extinsa, atat pentru piese, cat si pentru manopera.

Clientii fideli beneficiaza in general de multe bonusuri si reduceri. Pe intreg parcursul depanarii, clientul este la curent cu stadiul reparatiei. Executia reparatiei se realizeaza in general cu piese originale care sunt oferite de producator sau daca este de acord clientul de la alti producatori. Spre exemplu unele display-uri pentru iPhone sunt produse atat de Sharp, cat si de Toshiba. Diagnosticarea telefoanelor se realizeaza pe loc si este gratuita.

Problemele apar in cazul telefoanelor care sunt sparte sau scapate in diverse lichide, in aceasta situatie, analiza poate sa dureze chiar si 5-6 ore. Pentru marea majoritate a reparatiilor este nevoie de timp foarte putin, acestea fiind realizate pe loc sau in cateva ore. Restul reparatiilor se realizeaza de regula in termen de 24 de ore, cu exceptia intarzierilor datorate curierilor sau furnizorilor.

De regula, nu se poate garanta salvarea fisierelor stocate in memoria telefonului, de aceea este recomandata incercarea salvarii datelor importante inaintea aducerii smartphone-ului in service.

Service-urile gsm ofera si reparatii pentru telefoanele care sunt in garantie, insa se recomanda anuntarea producatorului pentru a nu se pierde garantia. In cazul in care telefonul se blocheaza sau se restarteaza neasteptat, atunci cand utilizarea unor functii devine inaccesibila, softul acestuia trebuie rescris.

Alte cazuri, precum aparitia unor erori sau mesaje care ne avertizeaza ca memoria este insuficienta reprezinta semnale ca telefonul trebuie resoftat.  De asemenea, softul trebuie rescris in cazul in care anumite functii devin inaccesibile sau dispar din meniul acestuia, la virusarea telefonului, caz intalnit deseori la sistemul de operare Windows Mobile.

Softul se mai poate rescrie cand se doreste inlocuirea sa cu o noua versiune aparuta sau cand doriti ca meniul sa detina o limba noua.

Service-urile gsm de top ofera o garantie cuprinsa intre 60 de zile si un an pentru reparatiile realizate. Daca pe parcursul garantiei oferite de service-ul gsm apar defectiuni in regim de functionare normal, atunci reparatia ulterioara va fi gratuita. Service gsm Bucuresti ofera servicii de asistenta telefonica si online gratuita prin Messenger si Mail.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*